Ο κόσμος του Α.Ο. Χανιά είχε συγκλονιστική παρουσία στο παιχνίδι με τη Γλυφάδα, με τους \”Blue Boys\” να δημιουργούν εκρηκτική ατμόσφαιρα.
Η Λέσχη Φίλων ΑΟΧ από νωρίς την Κυριακή (26/05) είχε αρχίσει το δικό της… αγώνα για να ενισχύσει τους ποδοσφαιριστές του Μουράτ Σεροπιάν, που τους αντάμειψαν με τη σπουδαία νίκη-ανόδου.
\”Όνειρο ζούμε, μη μας ξυπνάτε\” αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση οι \”Blue Boys\”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
\”Β\’ ΕΘΝΙΚΗ ΕΧΩ ΑΝΕΒΕΙ ΚΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ !!!

Απίστευτες στιγμές χαράς και ικανοποίησης ζει από την Κυριακή το απόγευμα όλη η πόλη των Χανίων για την άνοδο της αγαπημένης ομάδας των Χανιωτών στη football league μετά από 30 και πλέον χρόνια! Ο Α.Ο.Χανιά στον μεγάλο \’\’τελικό\’\’ κέρδισε την Γλυφάδα με σκορ 2-0 με γκολ των Μποτωνάκη και Γωνιωτάκη. 

Και πώς να μην κερδίσει όταν όλοι έκαναν κατάθεση ψυχής και όταν το κατάμεστο από 2000 κόσμο κλουβί του γηπέδου του Μινωταύρου, είχε πάρει φωτιά, είχε τόσο παλμό με τους φίλους της ομάδας να της δίνουν ώθηση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα \’\’Β\’ εθνική θέλω να σε δω και θα τρελαθώ\’\’ και που το τραγουδούσαν όλοι, Blue Boys, απλοί φίλαθλοι, γυναίκες, ακόμα και άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, σε έκανε να ανατριχιάζεις. Ατμόσφαιρα που θα ζήλευαν και ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών! Το παραδέχτηκαν άλλωστε και οι παίκτες και οι άνθρωποι της Γλυφάδας. Με το σφύριγμα της λήξης όλοι έγιναν μια αγκαλιά πανηγυρίζοντας την άνοδο που όλοι περιμέναμε για χρόνια!!! Τραγούδια, χοροί, φιλιά, μπουγελώματα ακόμα και….κουρέματα, έδιναν και έπαιρναν από τους εκστασιασμένους φιλάθλους, παίκτες, προπονητές και διοίκηση! Οι Blue Boys πάντως σας είχαμε προϊδεάσει για την ατμόσφαιρα!

Από νωρίς το πρωί στα γραφεία μας υπήρχε μια ατμόσφαιρα γιορτινή με μπύρες τσικουδιές και τραγούδια! Κατά τις 14.00 ξεκινήσαμε μηχανοκίνητη πορεία για το γήπεδο με τις κόρνες να προκαλούν πανζουρλισμό! Όταν φτάσαμε στο γήπεδο περιμέναμε απ\’ έξω τραγουδώντας και όταν έφτασε η αποστολή της ομάδας γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που τους ενθάρρυνε να πάρουν τη νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα και μόλις τελείωσαν τα πανηγύρια στο γήπεδο συνοδέψαμε πάλι με μηχανοκίνητη πορεία την αποστολή στης ομάδας στο κέντρο της πόλης στην αγορά και εκεί συνεχίστηκε το πανηγύρι. Βεγγαλικά, και πυροτεχνήματα ανάβανε ασταμάτητα. Στη συνέχεια φύγαμε πορεία τραγουδώντας μέσα στην πόλη ενώ από όλα τα μαγαζιά χειροκροτούσαν χαρούμενοι. Περάσαμε μέσα από το λιμάνι και εκεί κάναμε τη νύχτα μέρα με τους τουρίστες να τραβάνε βίντεο μην πιστεύοντας στα μάτια τους. Το πανηγύρι κράτησε για ακόμα μία ώρα τουλάχιστον με τον κόσμο να μην θέλει να σταματήσει! Ήταν τόσο μεγάλη η δίψα μας άλλωστε για αυτή τη διάκριση!

Εμείς σαν Blue Boys θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τη διοίκηση, τους αφανείς ήρωες, τους χορηγούς και όλους τους φιλάθλους που ήταν δίπλα στον Α.Ο.Χανιά! Όλοι θα μείνουν στην ιστορία!

Η επόμενη μέρα θα βρει την ομάδα μας στην football league με τις απαιτήσεις να είναι αυξημένες. Η ομάδα πρέπει να αγκαλιαστεί περισσότερο από όλους, απλό κόσμο και επιχειρηματίες, να μπούνε και άλλοι άνθρωποι στην ομάδα για να γίνει πανίσχυρη γιατί σαν πόλη έχουμε αυτή τη δυνατότητα. Μα πάνω απ\’ όλα ο Δήμος Χανίων πρέπει να βοηθήσει περισσότερο για να διευκολύνει τον Α.Ο.Χανιά. ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

 

ΟΝΕΙΡΟ ΖΟΥΜΕ!!! ΜΗ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΒΑΝΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook