Ο Α.Ο. Χανιά την Τετάρτη (29/05) θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Κ20 του ΟΦΗ, πραγματοποιώντας ουσιαστικά φιέστα για την άνοδο στη Football League.
Μάλιστα αναμένεται να υπάρξει ανταλλαγή αναμνηστικών με την ηρακλειώτικη ΠΑΕ, ενώ όπως ενημέρωσε επίσημα ο ΑΟΧ θα ξεκινήσει και η διαδικασία προεγγραφής για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. 
Η \”μπλε\” ΠΑΕ ανακοίνωσε και την ανακήρυξη του Μάρκου Ρεϊζάκη, που έδωσε πριμ στους παίκτες του ΑΟΧ, ως επίτιμου μέλους της ομάδας.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
\”Η Π.Α.Ε Α.Ο.Χανιά μετά από έκτακτο Δ.Σ. αποφάσισε την έγκριση της πρότασης για έναρξη προεγγραφής για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης περιόδου στον φιλικό αγώνα με την Κ20 του Ο.Φ.Η που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 17:00 στο εθνικό στάδιο Χανίων.

Η προεγγραφή για τα διαρκείας που θα τιμώνται σε δυο βασικές κατηγορίες των 100 και 200 ευρώ και μια πρόσθετη με ολιγάριθμες θέσεις των 500 ευρώ θα γίνεται μόνο με την σημείωση των προσωπικών στοιχείων των φιλάθλων και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η Π.Α.Ε. καλεί τον κόσμο του Α.Ο.Χ. να δώσει βροντερό παρών στον αποχαιρετιστήριο φιλικό αγώνα της ομάδας που ανέβασε τον Α.Ο.Χ. στην β’ εθνική μετά από 30 χρόνια κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα.

Εισιτήρια των 5 ευρώ θα διατίθενται από Τρίτη (28/5) στα γραφεία της Π.Α.Ε.

Επίσης το Δ.Σ. ανακήρυξε ως επίτιμο μέλος τον Μάρκο Ρεϊζάκη, εκτιμώντας τη διάθεση και την ανιδιοτελή προσφορά του.\”

Μετά το τέλος του αγώνα με την Κ20 του ΟΦΗ, θα ακολουθήσει στο Ε.Σ. Χανίων φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους δημοσιογράφους των Χανίων και αυτούς του Ρεθύμνου.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook