Κάθε χρόνο δημοσιεύεται μια λίστα με τα καλύτερα πανεπιστήμια της Βρετανίας, που αξιολογεί το επίπεδο των σπουδών, τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης κ.ά.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της Daily Mail, λίγους μήνες πριν από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά οι φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν ακόμη για το ποιο πανεπιστήμιο παίρνει τα πρωτεία… στο σεξ!

Με άλλα λόγια σε ποιο πανεπιστήμιο έχουν περισσότερες πιθανότητες να… διευρύνουν τους σεξουαλικούς τους ορίζοντες!

Βάσει μιας έρευνας που διεξήχθη από μια φοιτητική ιστοσελίδα στην πρώτη θέση βρίσκεται το πανεπιστήμιο του Roehampton, με τους φοιτητές να αλλάζουν κατά μέσο όρο 6.32 σεξουαλικούς συντρόφους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Και… αν αναλογιστεί κανείς ότι το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα σκαρφάλωσε στην κορυφή από την 99η θέση που βρισκόταν την προηγούμενη χρονιά… μάλλον οι αίθουσες διδασκαλίας ήταν άδειες φέτος!

Στη θέση δεύτερη κατατάσσεται το Liverpool Hope με μέσο όρο 6,06, ακολουθεί το Open University με 5,91 και το University of Dundee με 5,55.

Στην τελευταία θέση ήρθε το πανεπιστήμιο του Salford, όπου οι φοιτητές μάλλον ενδιαφέρονται αρκετά για τις σπουδές τους και την απόδοσή τους, καθώς ο μέσος όρος σεξουαλικών σχέσεων ήταν μόλις 1,35.

Το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης βρίσκεται στην 33η θέση με μέσο όρο 4,17,του Κέμπριτζ στην 44η με 3,92 και το LSE στην 18η με μέσο όρο συντρόφων κατά τη διάρκεια των σπουδών στο 4,68.

Στην έρευνα της ιστοσελίδας Studentbeans.com συμμετείχαν 6.653 φοιτητές.


newsbeast.gr