Μια 22χρονη γυναίκα η οποία παρακολουθούσε επί δύο ώρες τις αγωνιώδεις προσπάθειες των πυροσβεστών να σώσουν το παιδί της, χωρίς όμως να αποκαλύπτει την ταυτότητά της, είναι η μητέρα του νεογέννητου αγοριού που βρέθηκε εγκλωβισμένο στον υπόνομο πολυκατοικίας στην ανατολική Κίνα.

Η δραματική διάσωση ξεκίνησε στο υπόγειο κτιρίου, όταν πυροσβέστες έκοψαν το κομμάτι του σωλήνα όπου είχε παγιδευτεί το μωρό και ολοκληρώθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί αποσπώντας τμήματα του σωλήνα κατάφεραν να απελευθερώσουν σώο το μόλις δύο ημερών βρέφος.

Η γυναίκα αρνήθηκε ωστόσο να αποκαλύψει ότι είναι εκείνη η μητέρα του παιδιού τόσο στον ιδιοκτήτη του κτιρίου όσο και στους πυροσβέστες.

Αναγκάστηκε να ομολογήσει μόνο όταν της ζητήθηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ την ταυτότητά της πρόδωσαν παιχνίδια που βρήκε η αστυνομία στο δωμάτιό της, όπως και ίχνη αίματος στην τουαλέτα.

Η 22χρονη ανύπαντρη γυναίκα, που νοίκιαζε ένα δωμάτιο στο κτίριο, όπως δήλωσε, γέννησε μόνη της στην τουαλέτα και το νεογέννητο της γλίστρησε στην αποχέτευση.

Προσπάθησε να το τραβήξει έξω, όταν όμως δεν τα κατάφερε ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του κτιρίου.

Η νεαρή είπε στην αστυνομία ότι δεν είχε τα χρήματα για έκτρωση και ότι έκρυψε την εγκυμοσύνη της φορώντας φαρδιά ρούχα και τυλίγοντας σφιχτά την κοιλιά της ώστε να μην φαίνεται.

newpost.gr