Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες είναι αυτό που στέλνει ο Σύλλογος για την Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων (ΠΡΟ.Τ.Α).

Το καλοκαίρι έχει φτάσει, οι βραδυνές έξοδοι και οι κοινωνικές εκδηλώσεις είναι πιο συχνές και αρκετοί συνδέουν τη διασκέδαση με την κατανάλωση αλκοόλ.

Εφιστόντας την προσοχή σε όλους, ο ΠΡΟΤΑ τονίζει ότι πρέπει να μην ξεχνάμε σε αυτές τις εξόδους, την ασφάλειά μας και να επιλέγουμε για τη μετακίνησή μας δημόσια μέσα μεταφοράς.

Συγκεκριμένα ο ΠΡΟ.Τ.Α στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Άλλη μια δράση βρίσκεται σε εξέλιξη. Η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία. Το καλοκαίρι ξεκίνησε. Η κίνηση στους δρόμους αυξάνεται σταθερά.

Σε λίγο θα έλθουν και οι φοιτητές μας. Οικογενειακή θαλπωρή και ευτυχία. Η διασκέδαση, η εκτόνωση, οι έρωτες, μόνιμοι ή παροδικοί, είναι σε ημερήσια διάταξη.

Εμείς ευχόμαστε το καλοκαίρι να αποτελέσει μια άθροιση αισθημάτων, εμπειριών και ευφροσύνης.

Η μετακίνησή μας προς και από τον χώρο διασκέδασης ας γίνεται με απόλυτα ασφαλές τρόπο.

Ο μόνος ασφαλής τρόπος για να διασκεδάσουμε ασφαλώς και να επιστρέψουμε στην θαλπωρή του σπιτιού μας και των δικών μας ανθρώπων, είναι να κάνουμε χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ήτοι των λεωφορείων και των ταξί.

Η πειραματική γραμμή της ολονύκτιας διαδρομής του ΚΤΕΛ απέδειξε πέρσι ότι λειτούργησε αποτρεπτικά στην πρόκληση των τροχαίων δυστυχημάτων.

 Η σύμπραξη λοιπόν του ΚΤΕΛ και των ταξί με τους ιδιοκτήτες των κέντρων, δείχνουν το δρόμο της ασφαλούς διασκέδασης.

Όλοι οι νέοι ας χρησιμοποιήσουν στην ολονύκτια διασκέδασή τους το ΚΤΕΛ από το Γεράνι μέχρι τα Χανιά και για όσους βιάζονται ας πάρουν ταξί.

Η διασκέδαση για να είναι ολοκληρωμένη θα πρέπει να έχει ασφαλή επιστροφή.

Απολαύστε την ομαδική μετακίνηση με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ όλο το βράδυ. Ας κάνουμε τα Χανιά μια ασφαλή πόλη οδήγησης. Ας βάλουμε πρώτα τη ζωή και μετά την οδήγηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook