Υλικά

• 500 γρ. σπανάκι
• 80 γρ. ελαιόλαδο
• 50 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
• 40 γρ. λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
• 2 φρέσκα αυγά
• 60 γρ. κεφαλογραβιέρα
• 100 ml. γάλα
• αλάτι
• φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
• 2 φέτες προζυμένιο ψωμί

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε πλατιά κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμυδάκι με το σπανάκι για λίγα λεπτά, προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα και το αφήνουμε κατά μέρος.

Σε μικρό πυρίμαχο σκεύος βάζουμε το σπανάκι, περιχύνουμε με το γάλα, κάνουμε μια μικρή γούβα και σπάμε τα 2 αβγά. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε από πάνω και την κεφαλογραβιέρα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 8΄ μέχρι να ψηθούν τα αυγά. Σερβίρουμε αμέσως συνοδεύοντας το με ψητό ψωμάκι .