Σήμερα Πέμπτη 30 Μαίου 2013 ολοκληρώνεται ο κύκλος κινηματογραφικών ταινιών του ΚΕΣΑΝ – Κέντρου Πρόληψης Ηρακλείου, με την προβολή της κωμωδίας Soul kitchen / Κουζίνα με ψυχή (2009).

Οι προβολές πραγματοποιούνται στο πλαίσο της δράσης του ΚΕΣΑΝ \”Αλληλεγγύη με χαμόγελο\”, σε συνεργασία με τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου και τη στήριξη των Γραφείων Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Λίγα λόγια για την ταινία …

Σκηνοθεσία: Fatih Akin, Σενάριο: FatihAkin, AdamBousdoukos, Πρωταγωνιστούν: AdamBousdoukos, MoritzBleibtreu, PhelineRoggan, Διάρκεια: 99΄, Κατηγορία: Κωμωδία

Υπόθεση: Ο Ζήνος, νεαρός ιδιοκτήτης του εστιατόριου υφίσταται το ένα πλήγμα μετά το άλλο. Η φίλη του Ναντίν μετακόμισε στη Σαγκάη, οι πελάτες του μαγαζιού του σνομπάρουν τις γκουρμέ συνταγές του καινούριου σεφ και, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, υποφέρει κι από λουμπάγκο.

Τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται όταν η μοδάτη πελατεία αρχίζει να τιμά τη νέα γαστρονομική άποψη του μαγαζιού, όμως αυτό δε γιατρεύει την πληγωμένη καρδιά του Ζήνου. Αποφασίζει να πάει στην Κίνα για να βρει τη Ναντίν και αφήνει το εστιατόριο στα χέρια τού εντελώς αναξιόπιστου, πρόσφατα αποφυλακισμένου αδελφού του, Ηλία.

Και οι δύο αυτές αποφάσεις καταλήγουν σε φιάσκο: ο Ηλίας χάνει το εστιατόριο από έναν ύποπτο μεσίτη και η Ναντίν έχει βρει καινούργιο εραστή! Παρ’ όλα αυτά, τα δύο αδέλφια ίσως έχουν μια τελευταία ευκαιρία να πάρουν πίσω το «Soul Kitchen». Πρέπει όμως να σταματήσουν να τσακώνονται και να δουλέψουν με ομαδικό πνεύμα…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook