Το σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας.
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων \”Ο Παγκρήτιος\” είχε σημαντική εκπροσώπηση στη Γ.Σ., ενώ στο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας εκλέχθηκαν οι Πρόκος, Μαραγκουδάκης και Ανδρεάδης. 
Ο Πρόκος μάλιστα ήρθε πρώτος σε σταυρούς και επανεκλέχθηκε στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Ο.Π.Π.Ε.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της Ο.Π.Π.Ε.:
\”Πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 25-5-2013 και τη Κυριακή 26-5-2013 η τακτική γενική συνέλευση (συνέδριο), της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδόσφαιρου Ελλάδας σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Τις εργασίες του συνεδρίου παρακολουθήσαν εκπροσωπώντας το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδόσφαιρου Ν.Χανιών «Ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ» οι : ΠΡΟΚΟΣ Ε.(Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο.Π.Π.Ε), ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ Α. ,ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ Μ.. ΑΝΘΟΥΣΗΣ Δ.(Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ «ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ»)

Την τελευταία μέρα του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν οι αρχεραισιες για την εκλογή Γενικού Συμβουλίου και έπειτα αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας (Ο.Π.Π.Ε).

Σημαντική επιτυχία αποτελεί για τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδόσφαιρου Ν.Χανιών «Ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ» η εκλογή των ΠΡΟΚΟΥ Ε. ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ Α. ,ΑΝΔΡΕΑΔΗ Μ. στο Γενικό Συμβούλιο καθώς και ξεχωριστή επιτυχία αποτελεί η εκλογή του ΠΡΟΚΟΥ Ε. στο Διοικητικό Συμβούλιο και μάλιστα πρώτος σε σταυρούς. Μετέπειτα στην κατανομή αξιωμάτων του νέου Δ.Σ. ο ΠΡΟΚΟΣ Ε επανεκλεγεί Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ της Ο.Π.Π.Ε.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook