Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες-διαφημιζόμενους, γνωστοποιώντας τον τρόπο για να συνεχιστεί η συνεργασία.

Αναλυτικά:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί, για άλλη μια φορά, όλους τους συνεργάτες – διαφημιζόμενους, τόσο για την επιλογή τους να προβάλλουν την εταιρεία τους μέσω των διαφημιστικών παροχών της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, όσο και, ταυτοχρόνως, για την οικονομική τους στήριξη προς την ομάδα μας, ιδιαίτερα σε αυτούς τους εξαιρετικά δύσκολους καιρούς.

Αξιοσημείωτο είναι ότι με βάση στοιχεία από έγκυρες έρευνες ανταποδοτικότητας που διεξήχθησαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, υπήρξε μεγάλη τηλεθέαση στα εντός έδρας παιχνίδια του Πλατανιά Χανίων, άρα και ανάλογη διείσδυση του λογότυπου των διαφημιζόμενων εταιρειών, άμεσα στους τηλεθεατές, αλλά, φυσικά, και στους χιλιάδες φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.

Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, ότι με βάση τα επίσημα στοιχεία της Super League, η ομάδα μας κατετάγη 6η σε αριθμό εισιτηρίων στο πρωτάθλημα, με μέσο όρο 2.446 ανά αγώνα και συνολικά 36.686 εισιτήρια. Ουσιαστικά, δηλαδή, ήμασταν η πρώτη ομάδα σε εισιτήρια, μετά τις πέντε μεγάλες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, Α.Ε.Κ., Π.Α.Ο.Κ. και ΑΡΗ! Καθόλου άσχημα για την πρώτη μας χρονιά στη Super League. Και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια όλοι οι συντοπίτες μας και όλες οι συντοπίτισσές μας -και όχι μόνο- που μας στήριξαν έμπρακτα.

Με αφορμή την προετοιμασία, σε όλα τα επίπεδα, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ενημερώνει όλους τους ήδη διαφημιζόμενους ότι ως συνεργάτες μας έχουν προτεραιότητα, μέχρι τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013, προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί μας με συγκεκριμένους ευνοϊκούς όρους.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων οφείλει να διευκρινίσει, με δεδομένο ότι ο σχεδιασμός και στο Εμπορικό Τμήμα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν καθώς το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο, ότι μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας (Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013) η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων δεν θα είναι σε θέση να δεσμευτεί ότι θα μπορέσει να εξασφαλίσει στους διαφημιζόμενους τους ίδιους ευνοϊκούς όρους και την ίδια διαφημιστική παροχή καθώς μετά τις 17 Ιουνίου 2013 θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Διαρκής και πρωταρχικός μας στόχος είναι η συνεργασία με όλους τους διαφημιζόμενους να αποδεικνύεται επωφελής έμπρακτα και για τις δύο πλευρές και αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις, ελπίζοντας ότι θα εξακολουθήσουμε να έχουμε δίπλα μας τις ήδη διαφημιζόμενες εταιρείες, αλλά και πολλές άλλες ακόμη, στη σοβαρή, άκρως επαγγελματική και πρωτόγνωρη προσπάθεια που καταβάλλουμε για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα του τόπου μας προκειμένου η ομάδα του Νομού μας στη Super League να συνεχίσει να είναι ισχυρή σε όλα τα επίπεδα, προσφέροντας χαρές και ικανοποίηση σε όλο τον φίλαθλο κόσμο.

Για τυχόν διευκρινίσεις ή για τη ρύθμιση τυχόν λεπτομερειών με στόχο την ανανέωση τής ήδη αγαστής συνεργασίας με την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ή για την έναρξη μιας νέας εποικοδομητικής συνεργασίας, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν από σήμερα, καθημερινά, με τον Εμπορικό Διευθυντή κ. Φάνη Ξηνταβελόνη (στο τηλέφωνο: 6946 503803), με τον Υπεύθυνο Μάρκετινγκ κ. Μανώλη Τσιριτάκη (στο τηλέφωνο: 6945 594015) ή με τα Γραφεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων (από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, Δευτέρα έως Παρασκευή, τηλ.: 28210 60094, κα Αλίκη Μαστοράκη).
Λευτέρης Αντωνακάκης