Από τη στιγμή που ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της χανιώτικης ομάδας για τη νέα σεζόν.
Ήδη έχει γίνει… παρέλαση ονομάτων σε δημοσιεύματα, που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από πλευράς Πλατανιά.
Τα περισσότερα ονόματα αφορούν ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζει ο 45χρονος προπονητής από τη θητεία του στη Ξάνθη.
Από τους Ακρίτες υπάρχουν τα ονόματα των Μαρίν, Ντάνι και Ονουάτσι, με βάση την εφημερίδα Goal, με το σχετικό δημοσίευμα να κάνει λόγο και για τον Λεόν της Κέρκυρας, αλλά και για τερματοφύλακες που εξετάζονται από το ελληνικό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά:
\”Σύμφωνα με πληροφορίες από την ποδοσφαιρική πιάτσα, στους «ερυθρόλευκους» έχουν προταθεί και (εν πρώτοις) απασχολούν οι Ντιέγκο Λεόν και Νικολά Μαρίν.

Ο πρώτος είναι 29 ετών, αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Κέρκυρα, παρά τον υποβιβασμό της νησιωτικής ομάδας. Ο έτερος είναι 32 ετών, Γάλλος και αγωνίζεται ως εξτρέμ (τρία γκολ φέτος). Τη σεζόν που πέρασε ήταν εκ των κορυφαίων της Ξάνθης, ενώ υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Στοιχείο που ίσως παίξει ρόλο, από τη στιγμή, μάλιστα, που ο Μαρίν δεν έχει ακόμη απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας που έχει δεχτεί από την ακριτική ομάδα.

Η φημολογία για Ντάνι, Ονουάτσι

Ακόμη, στην πιάτσα των ατζέντηδων τονίζεται ότι μετά την πρόσληψη του 45χρονου τεχνικού είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Πλατανιάς να ενδιαφερθεί και για άλλους παίκτες που μένουν ελεύθεροι από την Ξάνθη όπως οι Ντάνι (αμυντικός μέσος) και Ονουάτσι (ακραίος επιθετικός).

Γκολκίπερ από την Ελλάδα

Τέλος, οι «ερυθρόλευκοι» ευρισκόμενοι εν αναμονή της απάντησης του Φώτη Κηπουρού (του έχουν καταθέσει ήδη πρόταση) συνεχίζουν να αναζητούν τον τερματοφύλακα με τον οποίον, αν ο τελευταίος μείνει, θα δώσει «μάχη» για τη θέση του βασικού. Από την ελληνική αγορά εξετάζονται οι περιπτώσεις των Αναστασόπουλου (Κέρκυρα), Κυριακίδη (Λεβαδειακού), Φεγκρούς (ΠΑΣ Γιάννινα) αλλά και των Αραμπατζή, Κωνσταντόπουλου της ΑΕΚ.\”

Ενδιαφέρον για Γουνδουλάκη

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Πανιώνιο και είναι μια καλή περίπτωση που εξετάζει με βάση άλλα δημοσιεύματα ο Πλατανιάς. Φήμες υπάρχουν και για τον Μάουρο Πόι, που δεν συνεχίζει στον Λεβαδειακό και συνυπήρξε στη Ξάνθη με τον Ουζουνίδη.
Το καλοκαίρι αναμένεται \”καυτό\” και από μεταγραφικής άποψης…

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook