\”Είμαστε ευγνώμονες που η εταιρία Μαρινόπουλος έκανε το διαγωνισμό…\”

Αυτή η φράση ήταν μέρος δήλωσης στα ΜΜΕ του Προέδρου Ανάπτυξης & Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου κ. Γιάννη Δροσίτη, μετά από την βράβευση του Παγκρητίου Σταδίου, που πρόεκυψε από ηλεκτρονικό διαγωνισμό που διενήργησαν οι εταιρίες Μαρινόπουλος και P&G.

Ωστόσο θα έπρεπε ο Μαρινόπουλος να ευγνωμονεί το Ηράκλειο και τους Ηρακλιώτες, που ψωνίζουν καθημερινά από εκεί, παρόλο που το τελευταίο διάστημα η εταιρία έχει δημιουργήσει \”θέματα\” στην Κρήτη.

Θα θυμίσω τα προβλήματα που προέκυψαν με τα \”Κρητικά Μιτάτα\” και βέβαια τις μηνύσεις τους και τις συλλήψεις των Κτηνοτρόφων στα Χανιά.

Επίσης δεν αρμόζει σε ένα Δημοτικό Άρχοντα να εκφράζει ευγνωμοσύνη σε μια ιδιωτική εταιρία, που πάνω από όλα μέσα από τέτοιου είδους δράσεις προωθεί τις δημόσιες σχέσεις της και την έμμεση διαφημιστική της προβολή.

Είναι συνηθισμένη πρακτική οι εταιρίες που έχουν τοπικά \”θέματα\” τέτοιου είδους, να δημιουργούν διαφημιστικά τερτίπια ώστε με έντεχνο τρόπο να εμπλέκουν το όνομα τους με τοπικούς φορείς, να προβάλλονται μέσα από αυτούς και να κερδίζουν την συμπάθεια του κόσμου.

Οπότε αν μη τι άλλο ο Μαρινόπουλος, βρήκε τον καλύτερο τρόπο να αποσβέσει λίγο την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί.

Αλλά το σημαντικότερο είναι το εξής:

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Δ. Ηρακλείου, το Παγκρήτιο Στάδιο βραβεύτηκε μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία που ψήφισαν πολίτες. Άρα δεν σας τα χάρισαν τα χρήματα για να τους ευγνωμονείτε, το βραβείο το κέρδισε το Παγκρήτιο γιατί το επέλεξαν άλλοι (και προφανώς το αξίζει).

Σε αυτούς πρέπει να απευθύνετε την ευγνωμοσύνη, σε αυτούς που ψηφίζουν και εσάς.

Γιάν. Ξ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook