Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η ανοιχτή εκδήλωση του Ομίλου Παιδείας & Πολιτισμού \”ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ\” (www.Aetogiannis.gr) σε γνωστό κέντρο του Ηρακλείου.

Η εκδήλωση είχε στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, φαρμάκων και ρουχισμού για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Δεύτερος στόχος της εκδήλωσης η ενίσχυση του Ξενώνα Αστέγων του Ομίλου στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Παράσταση – Προβολή Βίντεο
Δόθηκε Παράσταση από τις Ομάδες του Ομίλου και έγινε παρουσίαση σε γιγαντοοθόνη των 4 μεγάλων αποστολών του στο εξωτερικό (σε 10 μόλις μήνες), ενώ κατά την διάρκεια όλης την βραδιάς προβάλλονταν -σε συγκεκριμένο σημείο-στιγμιότυπα από τις αποστολές και από άλλες παραστάσεις.

Αλληλογνωριμία – Εξάσκηση – Γλέντι
Για άλλη μια φορά τα μέλη από τα κεντρικά και τα παραρτήματα του Ομίλου και οι φίλοι τους ενώθηκαν σε ένα χώρο και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να χορέψουν, να ανταλλάξουν γνώσεις, να εξασκηθούν αλλά & να αποχαιρετιστούν στο Μεγάλο Γλέντι που ακολούθησε! Έπαιξαν οι μουσικοί: Αντώνης Φραγκάκης, Γιάννης Παξιμαδάκης, Βαγγέλης Συλιγάρδος, Μηνάς Παιγνιωτάκης.

Πολλοί οι υποστηρικτές
Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο οποίος εμψύχωσε με θερμά και συγκινητικά λόγια τα μέλη του Ομίλου ώστε να συνεχίσουν το έργο τους. Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου κ.Ευρυπίδης Κουκιαδάκης και το Δήμο Ηρακλείου οι Αντιδήμαρχοι κ.Μαρία Ξυλούρη-Ξημέρη και κ.Στρατής Δαγκωνάκης. Συμμετείχαν εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων και οι Πρόεδροι: του Συλλόγου Μικρασιατών Κρήτης \”Αγιο Πολύκαρπος\” κ.Νικόλαος Κοκκάλης, της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Ηρακλείου κ.Βαιος Αινατζόπουλος, του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Χερσονήσου \”Βριτόμαρτις\” κ.Τζένη Μπόλμπαση, του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου \”Ν. Καζαντζάκης\” κ.Δημοσθένης Μαράκης, του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών-Μικρασιατών κ.Παναγιώτης Γιαλιάς, το Συλλόγου Αιγυπτιωτών Κρήτης κ.Ηλίας Παυλούσης κ.α. Στην εκδήλωση επίσης συμμετείχε πολυμελής αντιπροσωπεία από την \”Διακονία Αγάπης\” της Αρχιεπισκοπής Κρήτης με επικεφαλής την κ.Κική Φανιουδάκη. Όλα τα τρόφιμα και ρούχα που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν από την Εθελοντική Ομάδα του Ομίλου στην αντιπροσωπεία της Διακονίας Αγάπης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook