Υλικά
• 12 τεμ κολοκυθανθούς
• 6 κ.σ κατσικίσιο τυρί
• 2 κ.σ κεφαλογραβιέρα
• 60 γρ. κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
• 50 γρ. δυόσμο ψιλοκομμένο
• 20 γρ. άνιθο ψιλοκομμένο
• 1 αβγό
• ξύσμα απο ½ λεμόνι
• αλάτι & πιπέρι

Για το κουρκούτι
• 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 160 ml. λευκό ξηρό κρασί
• λίγο αλάτι
• ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τους κολοκυθανούς και αφαιρούμε προσεκτικά απο μέσα τους στήμονες οι οποίοι έχουν εύπικρη γεύση.

Σε μικρή μπασίνα (μπώλ) βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης και τα ενσωματώνουμε καλά.

Βάζουμε τη γέμιση καλύπτοντας τα ¾ κάθε κολοκυθανθού αφήνοντας αρκετό χώρο ώστε να κλείσουμε και να εγκλωβίσουμε τη γέμιση.

Τοποθετούμε στο ψυγείο να σφίξουν περίπου 20 λεπτά. Εντωμεταξύ φτιάχνουμε το κουρκούτι και το αφήνουμε και αυτό λίγο στο ψυγείο.

Βουτάμε έναν έναν τους ανθούς στο κουρκούτι και τηγανίζουμε σε τηγάνι με ελαιόλαδο. Τοποθετουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν και σερβίρουμε.