Θέμα Μπούρμπου προκύπτει στον ΟΦΗ μετά τις δηλώσεις του στην εφημερίδα sportday, σύμφωνα με τις οποίες ο ΟΦΗ του οφείλει 280 χιλιάδες ευρώ, για τα τρία χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Μπούρμπος τόνισε «δεν γίνεται να συζητήσω μια νέα συνεργασία, αν δεν ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με το ποσό που μου οφείλεται και το οποίο είναι πολύ μεγάλο.

Μιλάμε για ένα ποσό που αγγίζει τις 300 χιλιάδες ευρώ. Είναι για την ακρίβεια 280 χιλιάδες ευρώ. Τρία χρόνια στην ομάδα, κάνω υποχωρήσεις για τα χρήματα, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Είπα στον κ. Πουλινάκη, ότι θα συζητήσω να μείνω στην ομάδα, μόνο αν ξεκαθαρίσουμε, τι θα γίνει με την οφειλή που υπάρχει στο πρόσωπο μου. Μου ζήτησε να περιμένω μερικές μέρες και αυτό κάνω».

Εντύπωση προκαλεί η στάση του δυναμικού αμυντικού ο οποίος στα τρία χρόνια που βρίσκεται στην Κρήτη έχει λίγες συμμετοχές, έχοντας προσφέρει πολύ λιγότερο από την αξία του και τις προσδοκίες με τις οποίες αποκτήθηκε.

Άλλωστε ο Μπούρμπος έχει περάσει σοβαρούς τραυματισμούς με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να τον στηρίζουν σε όλες τις περιπτώσεις.

Πάντως ο Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής, δεν έδειξε τις ίδιες τάσεις φυγής το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν μπορούσε να καταθέσει προσφυγή αλλά δεν το έκανε γιατί πολύ απλά ήταν εκτός δράσης.

Σήμερα που πάτησε ξανά στα πόδια του – με την αμέριστη στήριξη του ΟΦΗ – έχει προτάσεις και …θυμήθηκε τα χρωστούμενα τριών ετών.

Μανώλης Αλεξάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook