Πιάστηκαν για παράνομη παραμονή στην χώρα, αλλά ομολόγησαν και διαρρήξεις αυτοκινήτων στο Ρέθυμνο.

Ο λόγος για δύο Σύριους 43 και 37 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς από τον αστυνομικό έλεγχο προέκυψε ότι, οι ανωτέρω στερούνται τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη διαμονή τους .

Όμως, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε επιπλέον ότι, οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει, δύο περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων οχημάτων, σε βάρος ενός αλλοδαπού υπηκόου Ρωσίας ηλικίας 36 ετών και ενός 44χρονου ημεδαπού, οι οποίες τελέστηκαν την 21 και 22.05.2013, στην παραλία της Επισκοπής Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες εκμεταλλευόμενοι, την προσωρινή απουσία των λουομένων παθόντων, αφού διέρρηξαν τα αυτοκίνητα τους, αφαίρεσαν προσωπικά είδη, χρήματα και διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας παράλληλα φθορές ύψους, διακοσίων (200) ευρώ, κατά δήλωση των παθόντων.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, για παράνομη παραμονή στη χώρα οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Επιπλέον, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου για τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες ομοειδείς πράξεις.