Λύση στο πρόβλημα που είχε ανακύψει σχετικά με την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού του Ασημίου, έδωσε ο δήμος Γόρτυνας, σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, Μιχάλη Σταματάκη.

Το αντλιοστάσιο της μονάδας επεξεργασίας υγρών αποβλήτων του κεντρικού οικισμού της Δημοτικής Ενότητας Κόφινα είχε χαλάσει, με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί και να μην ανταποκρίνεται στις ανάγκες για τις οποίες κατασκευάστηκε, δημιουργώντας παράλληλα πλήθος προβλημάτων.

Ο αντιδήμαρχος Γόρτυνας, Αντώνης Πρινιανάκης που επόπτευσε τις διάφορες εργασίες που χρειάστηκαν και παράλληλα φρόντισε για την εξεύρεση των απαραίτητων κονδυλίων για την επισκευή των χαλασμένων μηχανών του αντλιοστασίου, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ασημίου, Μιχάλη Σταματάκη, για την καθοριστική, όπως την χαρακτήρισε, συνεισφορά του αφού σε αγαστή σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή, μερίμνησε προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης της μονάδας επεξεργασίας υγρών αποβλήτων.

\”Σαν δήμος Γόρτυνας ανταποκριθήκαμε χωρίς χρονοτριβή στο αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Ασημίου, για την επισκευή του αντλιοστασίου του βιολογικού καθορισμού.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, κ. Σταματάκη, που βοήθησε τα μέγιστα ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη και να λειτουργήσει εκ νέου ο βιολογικός Ασημίου.

Η συνεισφορά του ήταν καθοριστική και αξίζει να τονιστεί το γεγονός αυτό, καθώς αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση\” επισήμανε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Γόρτυνας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook