Η δέσμευση του Υπουργείου Εργασίας και η ουσιαστική εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των ΚΔΑΠ-των Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών αποτελεί για το Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, μια επιβράβευση των προσπαθειών που καταβλήθηκαν για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Η λειτουργία των ΚΔΑΠ-Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών για το 2013-2014 μέσα από την ανακατανομή των διαθέσιμων πόρων από τα Επιχειρησιακά Προγράμματα, ανακοινώθηκε και επίσημα στη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης της Επίκαιρης Ερώτησης που είχε καταθέσει ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Καμιά κοινωνική δομή που αφορά την οικογένεια και το παιδί, δεν περισσεύει, ιδιαίτερα στην περίοδο της κρίσης και απαιτείται ένταξη αυτών των δομών και στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020», επισήμανε χθες ο κ. Κεγκέρογλου, για να λάβει την απάντηση από τον Υφυπουργό ότι όλες οι Δομές που στηρίζουν και αναδεικνύουν το Κοινωνικό Κράτος, πρέπει θα υποστηριχθούν και – αν είναι δυνατό- να ενισχυθούν.

«Έχει εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των Βρεφονηπιακών Σταθμών το 2013-2014 με ανακατανομή Πόρων από άλλα επιχειρησιακά προγράμματα και διασφαλίστηκαν 150 εκ. για τη λειτουργία τους και θα προταθεί η ένταξη τους στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook