Ένα ακόμα βίντεο από κάμερα που έχει τοποθετηθεί σε παρμπρίζ αυτοκινήτου (Dash Cam) στη Ρωσία, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο άνδρας που ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο οδηγούσε σε εθνική οδό στη Ρωσία, όταν ξαφνικά μια αρκούδα προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο. Για κακή της τύχη συγκρούστηκε με το όχημα και εκτοξεύτηκε στον αέρα.

Στο τέλος του βίντεο φαίνεται να σηκώνεται και να χάνεται μέσα στο παρακείμενο δάσος. Η οδήγηση στη Ρωσία θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς κάθε χρόνο λαμβάνουν χώρα πάνω από 200.000 τροχαία ατυχήματα.

Οι ενήλικες καφέ αρκούδες ζυγίζουν από 150 έως 300 κιλά. Οι αρκούδες που ζουν στην ανατολική Σιβηρία είναι ελαφρώς πιο σκουρόχρωμες και λίγο μεγαλύτερες από τις αντίστοιχες που ζουν στην Ελλάδα. Οι αρκούδες επίσης, χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν σαν σύμβολο της ρωσικής κυριαρχίας στον πλανήτη, τόσο σε πολιτικό, όσο και σε αθλητικό επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι στη Ρωσία, στα περισσότερα αυτοκίνητα έχουν ενσωματωθεί dash cams οι οποίες τοποθετούνται στο παρμπριζ του αυτοκινήτου με βεντούζες.
\"\"

Πολλές από αυτές τις κάμερες διαθέτουν και σύστημα GPS προκειμένου να καταγράφουν τόσο τον τόπο όσο και το χρόνο. Τα ρωσικά δικαστήρια δέχονται τα βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο των τροχαίων δυστυχημάτων, τα οποία είναι δεκάδες σε καθημερινή βάση στη χώρα.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook