Η Νικόλ Μινέτι δεν είχε μόνο τον ρόλο του «μεσολαβητή», αλλά συμμετείχε στα περίφημα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι στη βίλα Αρκορε… πολύ ενεργά.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Αντόνιο Σαντζερμάνο, η Νικόλ Μινέτι -που θεωρούνταν το δεξί χέρι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι- που προσέγγιζε τις νεαρές καλλονές για να συμμετάσχουν στα… δείπνα της πολυτελούς βίλας του Καβαλιέρε, δεν περιοριζόταν στο να διοργανώσει τις γιορτές. Αντιθέτως «επιδόθηκε σε σεξουαλικές πράξεις έναντι αμοιβής».

\"\"

Σύμφωνα δε, με τον εισαγγελέα, όλοι -ο Λέλε Μόρα, ο Εμίλιο Φέντε και η Νικόλ Μινέτι- γνώριζαν πως η Ρούμπι Καρδιοκλέφτρα, η Μαροκινή Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, ήταν ανήλικη. Μάλιστα, ο Εμίλιο Φέντε, στενός φίλος του Μπερλουσκόνι και διευθυντής ειδήσεων τηλεοπτικού δικτύου ιδιοκτησίας του, φρόντιζε τις νεαρές καλεσμένες και την ανήλικη Ρούμπι.

Οσο για τον Λέλε Μόρα, ατζέντη πολλών διασημοτήτων, ο εισαγγελέας είπε: «Έδωσε μια αγκαλιά θανάτου στην ανήλικη Ρούμπι. Για να την προστατεύσει το κορίτσι για λογαριασμό του Μπερλουσκόνι, έθεσε σε εφαρμογή ολόκληρο στρατιωτικό σύστημα για να σώσει τον στρατιώτη Ράιαν, ενώ εκείνος λειτούργησε ως φρουρός».

\"\"

Οπως είπε ο Σαντζερμάνο, ο Φέντε και ο Μόρα λειτουργούσαν σαν «δοκιμαστές κρασιού», οι οποίοι εκτιμούσαν κατά πόσο οι νεαρές γυναίκες ήταν ικανές να συμμετάσχουν στα πάρτι της βίλας Αρκορε και έπειτα έδιναν την έγκρισή τους και το… εισιτήριο για αξέχαστες βραδιές.

\"\"

Οσο για την Ρούμπι, η οποία σε πρόσφατη κατάθεσή της αναίρεσε όσα είχε καταθέσει στο παρελθόν, λέγοντας πως επρόκειτο για «χαζομάρες», είπε ότι έχει αναμείξει την αλήθεια με το ψέμα, ότι έχει μπερδέψει την πραγματική ζωή με τη φαντασία και ότι «σαν σε βίντεο-γκέιμ συνδύασε ανθρώπους πραγματικούς και φανταστικούς».

\"\"

Σχετικά με τον Μπερλουσκόνι, ο Σαντζερμάνο δήλωσε: «Θα τον κρίνει η ιστορία», συμπληρώνοντας: «Κάποιοι αποτύπωσαν την υπόθεση Ρούμπι ως επίθεση στην ατομική ελευθερία και στον τρόπο ζωής, όμως, εμείς ως εισαγγελείς δε θα απαντήσουμε σε αυτό το ξέσπασμα δηλώσεων».

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook