Συγκλονίζει ο θάνατος Τούρκου φοιτητή που βρισκόταν στο Πάρκο Γκεζί στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη μαζί με άλλους φοιτητές, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για ένα οικιστικό σχέδιο.

Την ώρα που οι άνδρες της τουρκικής αστυνομίας προσπαθούσαν να απωθήσουν βίαια και με ρίψη δακρυγόνων τους διαδηλωτές, τραυματίζοντας δέκα, ο Κερέμ Καν Καρακάς, έχασε τη ζωή του από καρδιακό επεισόδιο.

Όπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα haberedikkat.com, αλλά και η τουρκική Indymedia, η καρδιά του νεαρού Κερέμ δεν άντεξε καθώς οι άνδρες της τουρκικής αστυνομίας «βομβάρδισαν» την περιοχή με δακρυγόνα και καπνογόνα.

\"\"

Αυτός είναι ο φοιτητής που έχασε τη ζωή του, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ

Το τραγικό περιστατικό θυμίζει τον θάνατο συνταξιούχου διαδηλωτή όταν πριν δύο χρόνια περίπου συμμετείχε σε διαδήλωση στην περιοχή Χόπα. Ο 54χρονος Μετίν Λοκουμτσού, υπέστη καρδιακή προσβολή λόγω της εκτεταμένης χρήσης δακρυγόνων.

Συνολικά δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τα σημερινά βίαια επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη, ενώ εκατοντάδες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα.

Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται επίσης μια τουρίστρια από την Αίγυπτο η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έπειτα από ρίψη καπνογόνου που δέχτηκε στο κεφάλι. Το βίντεο με τον τραυματισμό της 34χρονης γυναίκας, η οποία υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία, συγκλονίζει…

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook