Ο χρήστης του Reddit με όνομα \”mYNDIG\”, δεν πίστευε στα μάτια του όταν ανακάλυψε μέσα στο ίδιο του το σπίτι ένα μυστικό πέρασμα.

Για την ακρίβεια, η ανακάλυψη έγινε από μια φίλη του που κατά λάθος έσπρωξε ένα κομμάτι του τοίχου και οδηγήθηκε στο απίστευτο εύρημα.

Το μυστικό κρησφύγετο βρισκόταν σε ένα πολύ μικρό δωμάτιο στη σοφίτα του σπιτιού. Μέσα στο δωμάτιο, ο χρήστης του κοινωνικού μέσου που δημοσίευσε τις σπάνιες φωτογραφίες – ντοκουμέντα, βρήκε μια λάμπα συναγερμού, ένα χάρτη της Δυτικής Ευρώπης, ένα παπουτσάκι κούκλας και ένα σημείωμα στα νορβηγικά που έγραφε: \”Εάν έχετε αδύναμο στομάχι, δεν έχετε πρόσβαση εδώ\”.

Τώρα, εκτιμάται ότι ο χώρος χρησιμοποιήθηκε ως αίθουσα ραδιοφώνου κατά τη διάρκεια του Β \’Παγκοσμίου Πολέμου.

\”Οι Νορβηγοί πρέπει να άκουγαν στο ραδιόφωνο English BBC και στη συνέχεια να τύπωναν παράνομες εφημερίδες για τη διάδοση των ειδήσεων σχετικά με το πως πραγματικά πήγαινε ο πόλεμος ( καθώς οι Γερμανοί προπαγάνδιζαν)\”, αναφέρει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

\”Τα δωμάτια αυτού του μεγέθους χρησιμοποιούνταν συχνά για να κρύψουν πολύ περισσότερους ανθρώπους από ό, τι θα περίμενε κανείς. Πιθανότατα εκεί κρυβόταν μια ολόκληρη οικογένεια\”, παρατηρεί άλλος χρήστης του Reddit.
\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook