Η Sonya Dakar είναι μία από τις διάσημες facialists του Hollywood και ανάμεσα στις πιο περιζήτητες θεραπείες της είναι το Apple Stem Cell Facial, που κάνει και η Gwyneth Paltrow.

Η αισθητικός μίλησε στο site bellasugar, εξήγησε τα μυστικά αυτού του treatment και έδωσε μια συνταγή ομορφιάς για το σπίτι, που \”αντιγράφει\”την λογική της θεραπείας: μια τονωτική λοσιόν με μήλο, που γίνεται στο λεπτό.

«Πάρτε μερικά πράσινα μήλα, κόψτε τα και βράστε τα με λίγο νερό, ώστε να πάρετε τους χυμούς τους και την πηκτίνη, ένα ένζυμο που έχουν τα μήλα και που απελευθερώνεται καθώς βραζουν. Η πηκτίνη είναι πολύ ευεργετική για την επιδερμίδα, την βοηθάει να \”αναπνεύσει\”. Ρίξτε το χυμό σε ένα μπουκάλι και προσθέστε ίση ποσότητα μηλοξιδο (το οποίο καθαρίζει την επιδερμίδα) και ίση ποσότητα εκχύλισμα αμαμελίδας, η οποία επίσης καθαρίζει την επιδερμίδα και μειώνει την λιπαρότητα. Κουνήστε το μπουκάλι ώστε να αναμειχθούν τα υλικά και στη συνέχεια μπορείτε είτε να το βάλετε σε ένα σπρέι και να ψεκάζετε το πρόσωπό σας με αυτό, είναι να βρέξετε ένα πομπον και να περάσετε με αυτό το πρόσωπό σας, ταμποναριστά.»

queen.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook