«Ούτε εμείς κάναμε πρόταση στη ΝΔ, ούτε η ΝΔ έκανε πρόταση σε εμάς», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Παραπολιτικά.

Ωστόσο αποκαλύπτει πως έχουν φτάσει στο γραφείο του επιστολές από γαλάζιες Νομαρχιακές, οι οποίες του ζητούν να επιστρέψει.

Σχολιάζοντας τα όσα έχουν ακουστεί για τον Δήμο Αθηναίων, ο κ. Καρατζαφέρης δηλώνει ότι δεν είναι κάτι που τον απασχολεί.

Για την επιλογή των κ.κ Βενιζέλου, Κουβέλη να συγκρουστούν με τον πρωθυπουργό για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, τονίζει πως αν διαφωνούν, θα πρέπει να φύγουν από τη κυβέρνηση, ενώ εκτιμά ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ προσπαθεί να ρίξει γέφυρες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Για την Χρυσή Αυγή λέει ότι τον φοβίζει. «Προσπαθώ να καταλάβω ποιος επωφελείται από την άνοδό της. Δεν έχουν δώσει δείγματα πολιτικής πράξης ή ιδέας», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και συνεχίζει: «Ποιοι είναι οι Χρυσαυγίτες; Ήταν παιδιά της ΟΝΝΕΔ που ήθελαν πιο ριζοσπαστικές πολιτικές. Δεν είχαν μολυνθεί ακόμα».

Τέλος, για τον Αλέξη Τσίπρα λέει ότι από τη στιγμή που δεν μπορεί να δώσει τα λεφτά που έχει υποσχεθεί στο λαό, θα στήσει αρένες ενδεχομένως εναντίον των κ.κ Βενιζέλου και Κουβέλη για να ικανοποιήσει τις συνιστώσες του.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook