Αίσιο τελος στην υπόθεση της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά, με τον 23χρονο Μάριον Αγιάζι να βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας μετά τον εντοπισμό του στην ίδια περιοχή στην οποία βρέθηκε και το ανήλικο κορίτσι.

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν τον 23χρονο Αλβανό σε δασώδες μέρος στα Λουτρά Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου. Κατά τη σύλληψή του δεν έφερε την παραμικρή αντίσταση και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ελευθερούπολης.

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να μεταφερθεί στην Αθήνα, καθώς η δικογραφία εις βάρος του έχει σχηματιστεί από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων, προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Όπως δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος, τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων έδειξαν πως το 13χρονο κορίτσι ήταν καλά στην υγεία του και δεν είχε υποστεί κανενός είδος κακοποίησης, συμπεριλαμβανομένης και της σεξουαλικής.

\’\’Το παιδί είναι καλά στην υγεία του. Δεν είχε τρομάξει, δεν είναι φοβισμένο, δεν κλαίει. Κάθεται ήσυχο και μιλάει με τους αστυνομικούς\’\’ είπε η διευθύντρια Ιατρικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Καβάλας, Σταυρούλα Μπουσμουκίλια.

Οι συγγενείς της τη βρήκαν σε δωμάτιο του Νοσοκομείου Καβάλας και αναχώρησαν για την Αθήνα. Μιλώντας στους αστυνομικούς ζήτησε να σταματήσει το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 23χρονου.

\’\’Έφυγα από την Αθήνα και ήρθα στην Καβάλα με τη θέληση μου. Μην κυνηγάτε τον Μάριο\’\’ φέρεται να είπε.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής έρευνες της αστυνομίας, η ανήλικη γνώρισε τον 23χρονο Αλβανό μέσω Facebook και διατηρούσε συχνή επαφή μαζί του.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook