Από την Κόρινθο είχαν γίνει «σκιά» δυο αλλοδαπών για τους οποίους είχαν πληροφορίες ότι διακινούν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην πόλη οι άνδρες της τοπικής Ασφαλείας, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να τους βάλουν στο χέρι. Και τα κατάφεραν στο… Μαρούσι!

Οι δύο Αλβανοί ηλικίας 22 και 21 χρόνων αιφνιδιάστηκαν όταν τους ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ένα κιλό και 95 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία θα διακινούσαν στην Κόρινθο κι έτσι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστούν οι πιθανότατα ομοεθνείς τους προμηθευτές των ναρκωτικών.

Μια χασισοφυτεία από ένδεκα δενδρύλλια ύψους 30 ως 60 εκατοστών καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του σε αγροτική περιοχή της Νάουσας, ένας 49χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Στο σπίτι του καλλιεργητή κατασχέθηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους δέκα ως 20 εκατοστών μεγάλωνε στο σπίτι του στην Καβάλα ένας 40χρονος. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, κατέσχεσαν και μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 8,9 γραμμαρίων.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook