Χανιά

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ηράκλειο

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης αύριο Κυριακή 2/6, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Νεφώσεις θα επικρατησουν σημερα στην Ιεράπετρα. Οι άνεμοι το πρωί θα πνέουν Νότιοι μέτριοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία τις πρωινές ώρες θα φτάσεις τους 23 βαθμούς κελσίου. Από το μεσημέρι και μετά η ένταση των ανέμων θα μειωθεί και θα πνέουν πολύ ασθενείς από νότιες διευθύνσεις. Το βράδυ θα στραφούν σε βορειοανατολικούς. Η θερμοκρασία από το μεσημέρι και μετά θα φτάσει τους 28 βαθμούς κελσίου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook