Εξιχνιάστηκε η διπλή ανθρωποκτονία σε βάρος ενός 56χρονου και της 54χρονης συζύγου του, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί xθες περίπου στις 22:30΄ το βράδυ, στην οικία τους στο Αλιβέρι Ευβοίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος.

Ο δολοφόνος του ζευγαριού έχει συλληφθεί σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. και είναι ο 23χρονος Πακιστανός που εργαζόταν ως κηπουρός στο εξοχικό τους. Εκτός από τον 23χρονο συνελήφθησαν και έξι ακόμα Πακιστανοί, οι οποίοι κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο νεαρός δούλευε ως κηπουρός περιστασιακά στο εξοχικό του ζευγαριού. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να μάθουν αν είχε συνεργούς στο έγκλημα γι αυτό ανακρίνονται και κάποιοι συμπατριώτες του, καθώς επίσης και ποιο ήταν το κίνητρο που οδήγησε στη δολοφονία του γυναικολόγου και της συζύγου του.

Ο νεαρός φέρεται να δολοφόνησε το ζευγάρι και να άρπαξε από το σπίτι λίγα χρήματα και πιστωτικές κάρτες αλλά και κάρτες ανάληψης μετρητών.

Το χρονικό της δολοφονίας

Χθες το βράδυ επικοινώνησε με το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου η κόρη του ζευγαριού, η οποία μένει στην Αθήνα και εξέφρασε την ανησυχία της για την σωματική ακεραιότητα των γονιών της, διότι δεν απαντούσαν στις συνεχείς τηλεφωνικές της κλήσεις.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι τόσο η κεντρική είσοδος, όσο και η πόρτα του περίβολου της οικίας ήταν ασφαλισμένες. Οι αστυνομικοί υπερπήδησαν την πετρόχτιστη μάντρα και μετά από έρευνα βρέθηκε αρχικά νεκρή στην πίσω αυλή της οικίας η 54χρονη, σε πρόσθια θέση με τραύματα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια βρέθηκε νεκρός μέσα στο υπνοδωμάτιο της οικίας ο 56χρονος σύζυγός της, σε ύπτια θέση και όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, έφερε εμφανή χτυπήματα στο κεφάλι και τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό.

Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, μετέβη στο σημείο και εξερεύνησε τον χώρο, ενώ επίσης κλήθηκε και μετέβη Ιατροδικαστής.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook