To θρίλερ του Ρούμπιγκεϊτ δεν λέει να τελειώσει για τον Καβαλιέρε, ο οποίος στις 31 Μαΐου θα έρθει αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για το συγκεκριμένο σκάνδαλο.

Ωστόσο, την ηρεμία του –έστω και φαινομενική – ταράσσουν οι νέες αποκαλύψεις από δύο κοπέλες που συμμετείχαν στα bunga bunga πάρτι του στη βίλα του Άρκορε.

Καμία σχέση με τα «εξευγενισμένα δείπνα» - όπως ισχυρίζονται όλες οι κοπέλες - είχαν οι βραδιές στη βίλα του πρωθυπουργού, σύμφωνα με τις δηλώσεις των Ambra Battilana και Chiara Danese, που εμφανίστηκαν αυτοβούλως στον εισαγγελέα να καταθέσουν... όλη την αλήθεια.Όπως ανέφεραν οι δύο κοπέλες δεν ήθελαν με τίποτα το όνομά τους να συνοδεύεται από το σκάνδαλο του Μπερλουσκόνι και να θεωρούνται πόρνες. Οι δύο 19χρονες ήταν υποψήφιες Μις Ιταλία, ενώ ο Emilio Fede τους είχε υποσχεθεί να γίνουν τα κορίτσια του καιρού.

Με τις καταθέσεις τους «καίνε» και τη Nicol Minetti για την οποία λένε πως παρευρίσκετο στη βίλα του Άρκορε χορεύοντας σχεδόν γυμνή μπροστά στον Σίλβιο, και τον Emilio Fede που φαίνεται όχι μόνο να βρίσκει και να κλείνει τα ραντεβού με τα κορίτσια αλλά να τα μοιράζεται με τον πρωθυπουργό.

Περιγράφοντας τις βραδιές bunga bunga, οι δύο υποψήφιες Μις Ιταλία τις χαρακτήρισαν χυδαίες. Όπως κατέθεσαν, κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο Μπερλουσκόνι έλεγε βρώμικα αστεία, ενώ κάποια στιγμή τραγούδησαν «Δόξα τω Θεώ για τον Σίλβιο». Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός πήρε τις κοπέλες για μια περιήγηση στη βίλα κι ενώ εκείνες προχωρούσαν μπροστά εκείνος χούφτωνε τα οπίσθιά τους.

Μετά μπήκαν σ’ ένα μεγάλο δωμάτιο που έμοιαζε με ντίσκο κι εκεί οι κοπέλες – άλλες ντυμένες νοσοκόμες, άλλες με μαστίγιο κ.λπ. έκαναν κύκλο γύρω από τον Καβαλιέρε και τον Fede. Χόρευαν γυμνόστηθες και άγγιζαν και τους δύο άνδρες στα απόκρυφα, ενώ εκείνοι φιλούσαν τα στήθη των κοριτσιών. Μετά ο πρωθυπουργός έφερε ένα αγαλματίδιο του Πρίαπου, γνωστού από την ελληνική μυθολογία. Το αγαλματίδιο είχε ύψος όσο μισό λίτρο νερό ενώ ο φαλλός του ήταν δυσανάλογα μεγάλος. Ο Καβαλιέρε έβαλε τις κοπέλες να το χαϊδέψουν και να αναπαραστήσουν με αυτό ερωτικές πράξεις. Οι Battilana και Danese αισθάνθηκαν δυσφορία με το όλο σκηνικό και θέλησαν να φύγουν.

Εξέφρασαν την επιθυμία τους στον Fede ο οποίος φάνηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος και τους είπε με έμμεσο τρόπο ότι καλά θα ήταν να μείνουν γιατί αλλιώς δεν θα γίνονταν ποτέ τα κορίτσια του καιρού – όπως τους είχε πει νωρίτερα – με αμοιβή 5.000 ευρώ την εβδομάδα (!), ούτε θα μεσολαβούσε να βγουν Μις Ιταλία, όπως και ήταν η φιλοδοξία τους. Μέσα στο αυτοκίνητο ωστόσο άλλαξε τη σκληρή στάση του: «Μπράβο, περάσατε από μία μεγάλη δοκιμή», τους έστειλε μήνυμα ο Fede, ενώ σε άλλο μήνυμα έγραφε: «Ευχαριστώ για τη μεγάλη βραδιά».

Εν τω μεταξύ, ο Ιταλός πρωθυπουργός ανακοίνωσε την πρόθεσή του να µην διεκδικήσει µια νέα θητεία – αν και θα λάβει τις τελικές του αποφάσεις σε συνάρτηση µε τις δηµοσκοπήσεις, όπως έσπευσε να προσθέσει. Απέκλεισε επίσης κάθε ενδεχόµενο να διεκδικήσει το αξίωµα του Προέδρου της Δηµοκρατίας για το οποίο υπέδειξε έναν άλλον πιστό του σύµµαχο, τον Τζάνι Λέτα. Η ιταλική πολιτική σκηνή, πάντως, δεν θα απαλλαγεί τελείως από την παρουσία του αφού θα εξακολουθήσει να διαδραµατίζει κάποιο ρόλο στο κόµµα του.

real