Το \”πράσινο φως\” άναψε ο Δήμος Χανίων για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου Περιβολίων και από τον Α.Ο. Χανιά την επόμενη περίοδο.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας (03/06) συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης το αίτημα της \”μπλε\” ΠΑΕ για χρησιμοποίηση του γηπέδου για την αγωνιστική περίοδο 2013-14, οπότε και θα αγωνίζεται στη Football League.
Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Χανίων Μανόλης Σκουλάκης εξέφρασε τη βούλησή του να αγωνιστεί στα Περιβόλια ο ΑΟΧ και τόνισε ότι προτεραιότητα του Δήμου αποτελεί να μπορέσουν να αποκατασταθούν οι σχέσεις των δυο επαγγελματικών ομάδων των Χανίων . Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να υπάρξει εντός των επόμενων ημερών συνάντηση της Δημοτικής Αρχής, της ΠΑΕ Πλατανιάς και της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά, για να συζητηθούν τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις για την παραχώρηση των Περιβολίων. Παράλληλα προέτρεψε να σταματήσουν οι επιθέσεις από τη μια πλευρά στην άλλη αλλά και προς το Δήμο Χανίων, το δήμαρχο και τους αντιδημάρχους.
Ο αρμόδιος για τα αθλητικά αντιδήμαρχος Δημήτρης Λειψάκης τόνισε ότι και ο Α.Ο. Χανιά θα αγωνιστεί στα Περιβόλια, γιατί εκεί πρέπει να αγωνίζεται, σημειώνοντας ότι την περσινή σεζόν αυτό δεν ήταν εφικτό λόγω του καινούριου χλοοτάπητα. Ο αρμόδιος για τα οικονομικά αντιδήμαρχος Κώστας Πρωτοπαπαδάκης ανέφερε τα 5 μέρη που πρέπει να συζητηθούν στην συνάντηση των τριών εμπλεκόμενων πλευρών σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις για την παραχώρηση, τα οποία είναι:
1.Ενοίκιο
2.Συντήρηση χλοοτάπητα
3.Καθαρισμός γηπέδου
4.Κυλικείου γηπέδου
5.Διαφημιστικές πινακίδες
Από την πλευρά του ΑΟΧ τοποθέτηση έκανε ο Δημήτρης Βιριράκης, που ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο για την πλήρη βούληση που υπήρξε για παραχώρηση του γηπέδου Περιβολίων.
Στην αίθουσα ήταν αρκετοί φίλοι του ΑΟΧ, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Ντερμανάκης, ο διευθύνων σύμβουλος Νεκτάριος Μαλαμαδάκης και ο εξωδιοικητικός παράγοντας Κωστής Σγουράκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook