Εξέλιξη με τον Γιώργο Βλαστό δεν υπήρξε στον Κισσαμικό, αφού ο έμπειρος προπονητής είχε ζητήσει νέα προθεσμία ώστε να εξετάσει κι άλλες προτάσεις που είχε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της χανιώτικης ομάδας να στραφούν σε άλλες λύσεις και να εξετάσουν τις αρκετές προτάσεις που είχαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα Χανιά ήδη βρίσκεται ο Σπύρος Μπαξεβάνος για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους "γαλανόλυεκους".

Το βράδυ της Δευτέρας (03/06) υπάρχει προγραμματισμένο Δ.Σ. στο Καστέλι, από το οποίο δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις αναφορικά με το τεχνικό επιτελείο.

Το βιογραφικό του

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος είναι γεννημένος στις 17 Ιανουαρίου 1971 και σαν ποδοσφαιριστής είχε σπουδαία καριέρα σε Α' και Β' Εθνική, όπου διατέλεσε και αρχηγός του Απόλλωνα Καλαμαριάς. 

Ως προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μακεδονικό στη Γ' Εθνική το 2010, όταν και ανέλαβε πρώτος προπονητής από βοηθός που ήταν τους προηγούμενους μήνες.Στη συνέχεια και μέχρι τον Οκτώβριο του ίδιου έτος διατέλεσε προπονητής του Θερμαϊκού Θέρμης στη Δ' Εθνική. Από το Νοεμβρίου έως τον Απρίλιο του 2011 ήταν στην τεχνική ηγεσία της Ζακύνθου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 
Ακολούθησε η Αναγέννηση Γιαννιτσών, στην οποία εργάστηκε από τον Ιούλιο του 2011 έως τον Μάρτιο του 2012, έχοντας βρεθεί αντίπαλος του Πλατανιά στο πρωτάθλημα της Football League (η φωτογραφία είναι από τη συνέντευξη τύπου στο Μάλεμε) και δηλώνοντας τότε πολύ καλός φίλος με τον Τίμο Καβακά, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες. 
Για λίγους μήνες βρέθηκε στο "τιμόνι" του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ από τον Νοέμβριο του 2012 έως και τον Ιανουάριο του 2013 ήταν προπονητής ξανά στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά αυτή τη φορά σε άλλη... Αναγέννηση, αυτή της Επανομής.Λευτέρης Αντωνακάκης