Ξεκίνησαν οι κυβερνοεπιθέσεις από τους Anonymous σε τουρκικές κυβερνητικές ιστοσελίδες. Η ιστοσελίδα του κυβερνώντος κόμματος \”Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης\” (AKP) όπως επίσης οι ιστοσελίδες της Διεύθυνσης Ασφαλείας, του κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης και της Προεδρίας δέχτηκαν \”επίθεση\” από χάκερς.

Παράλληλα ανέβασαν στο διαδίκτυο μήνυμα συμπαράστασης προς τους Τούρκους εξεγερμένους. Σε αυτό κάνουν λόγω για \”τυραννική κυβέρνηση\” και \”χούντα\” στην Τουρκία. Παράλληλα στέκονται στο πλευρό των διαδηλωτών, ενώ τονίζουν πως οι πρακτικές της τουρκικής αστυνομίας κατά των συγκεντρωμένων στην πλατεία Ταξίμ είναι \”βάναυσες\”.

Στο κείμενο μεταξύ άλλων αναφέρουν \”Η Τουρκία υποτίθεται πως είναι μια \”σύγχρονη\” δημοκρατία, αλλά η κυβέρνηση συμπεριφέρεται όπως οι μικροπρεπείς δικτάτορες στην Κίνα και στο Ιράν.

Εμείς οι Anonymous είαμστε εξοργισμένοι από αυτή τη συμπεριφορά και θα ενωθούμε σε όλο τον πλανήτη για να λυγίσουμε στα γόνατα την τουρκική κυβέρνηση. Θα επιτεθούμε σε κάθε επικοινωνιακό μέσο στο ίντερνετ της τουρκικής κυβέρνησης\”.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook