Έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μέλλον της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, “Μεσημεριανή Μελέτη”, στο STAR. Επιπλέον “τροφή” στις φήμες αυτές έχουν δώσει και οι πρόσφατες αποχωρήσεις συνεργατών της παρουσιάστριας, οι οποίοι βρίσκονταν χρόνια στο πάνελ της εκπομπής, όπως ο Κωνσταντίνος Κασπίρης και η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την “Μεσημεριανή Μελέτη” να κλείνει τον τηλεοπτικό της κύκλο αυτή τη σεζόν στο κανάλι του STAR. Έντονες είναι, επίσης, οι φήμες που κυκλοφόρησαν και σύμφωνα με τις οποίες, η Ελεονώρα Μελέτη από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβει μία εκπομπή στο STAR, ανάλογη του “Τρεις στον αέρα”, το οποίο προβαλλόταν πριν από αρκετά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση.

Αρκετά είναι και τα δημοσιεύματα που θέλουν την λαμπερή παρουσιάστρια να βάζει τέλος στη συνεργασία της με το κανάλι.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του entertv.gr, η Ελεονώρα Μελέτη θα παραμείνει στο STAR και τη νέα τηλεοπτική σεζόν, μιας και το συμβόλαιό της είναι ακόμη σε ισχύ και λήγει το 2014. Επίσης, γεγονός είναι πως ουδέποτε έπεσε στο “τραπέζι των διαπραγματεύσεων” το να κάνει μία εκπομπή όπως το “Τρεις στον αέρα”.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα στελέχη του καναλιού θέλουν να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την Ελεονώρα, χωρίς ακόμα να έχουν καταλήξει αν θα παραμείνει ή όχι στη μεσημεριανή ζώνη.

entertv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook