Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται αύριο Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, θα μιλήσει στην ανοικτή συγκέντρωση-συνέλευση, για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ την Πέμπτη 06 Ιουνίου 2013, στις 8μ.μ. στο κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης.

Η ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους να παρακολουθήσουν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

\”Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο, διεθνών και εσωτερικών διεργασιών, καθοριστικών για τις πολιτικές εξελίξεις, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται το Ηράκλειο, την Πέμπτη 06 Ιουνίου 2013, στις 8μ.μ. στο κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης (Όαση), προκειμένου να συμμετάσχει, σε μια μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση-συνέλευση, για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Η εκδήλωση αυτή συμπίπτει με την έναρξη του προσυνεδριακού διαλόγου, εν’ όψη του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και γίνεται μπροστά στις ραγδαίες εξελίξεις στη γειτονιά μας, αλλά και στην πατρίδα μας, η οποία οδεύει ολοταχώς προς την πλήρη αποικιοποίηση, μέσα σε ένα πλαίσιο οικονομικού και κοινωνικού μαρασμού, περιστολής των εργασιακών δικαιωμάτων & των δημοκρατικών ελευθεριών!

Να είμαστε όλοι εκεί να συζητήσουμε, να θέσουμε θέματα, να κρίνουμε, να πάρουμε απαντήσεις, να δώσουμε το στίγμα της κοινωνίας, για τη χώρα και το ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμούμε!

Επιστρατεύουμε τις δυνάμεις της ελπίδας!

Δημιουργούμε το ΣΥΡΙΖΑ της κοινωνίας και των μελών!

Kάνουμε το βήμα για την κυβέρνηση της αριστεράς!

Το γραφείο τύπου της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ\”

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook