Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης εξασφάλισε μείωση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων κατά 50% για όσους μαθητές θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να εξεταστούν σε ειδικές κατηγορίες μαθημάτων.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

\”Εν όψει της έναρξης των πανελληνίων επαναληπτικών εξετάσεων, των εξετάσεων στα ειδικά μαθήματα, των προκαταρτικών εξετάσεων στις στρατιωτικές σχολές και της μετάβασης των υποψηφίων στα εξεταστικά κέντρα της Αθήνας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης στηρίζοντας τους μαθητές και τις οικογένειές τους, εξασφάλισε μείωση των εισιτηρίων κατά 50% στις ακτοπλοϊκές εταιρείες των ΑΝΕΚ LINES, ANEK-SUPERFAST και ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΑΝΕ, για τους μαθητές και τους συνοδούς τους που έχουν δηλώσει ότι θα εξεταστούν στις παραπάνω κατηγορίες μαθημάτων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προμηθευτούν από τα Λύκεια τους βεβαίωση με τα στοιχεία τους και την κατηγορία μαθήματος που θα εξεταστούν καθώς και αντίγραφο της χορηγίας της ναυτιλιακής εταιρείας που επιθυμούν να ταξιδεύσουν, προκειμένου να τα προσκομίσουν μαζί με την ταυτότητα του εξεταζομένου–υποψηφίου στα κεντρικά πρακτορεία (ANEK LINES-Χανιά, ANEK SUPERFAST-Ηράκλειο, MINOAN LINES ΑΝΕ-Ηράκλειο) των εν λόγω Ναυτιλιακών εταιρειών, για την έκδοση του εισιτηρίου μετάβασης και επιστροφής τους.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης ευχαριστεί τις ακτοπλοϊκές εταιρείες ΑΝΕΚ LINES, ANEK SUPERFAST και ΜΙΝΩΙΚEΣ ΓΡΑΜΜΕΣ για την θετική ανταπόκριση και την κοινωνική ευαισθησία που επέδειξαν. \”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook