Το Πολιτιστικό Κέντρο εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Χανίων διοργανώνει ημερίδα ασφαλούς οδήγησης μηχανοκίνητου δικύκλου στις 9 Ιουνίου ημέρα Κυριακή στην PistaPark στο Βαρύπετρο με ώρα προσέλευσης να ξεκινάει από τις 10 το πρωί και να συνεχίζει έως τις 20:00.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτως φύλλου, ηλικίας, εθνικότητας, μηχανής και είναι δωρεάν. Τα έξοδα καλύπτονται από χορηγούς και από το ταμείο του πολιτιστικού.

Απαραίτητος ο εξοπλισμός ασφαλείας:

– Κράνος
– Μπουφάν / Παντελόνι ή φόρμα
– Γάντια
– Μπότες

Στην περίπτωση που κάποιος δεν έχει μπότες ή παντελόνι θα υπάρχουν διαθέσιμα δύο ζευγάρια επιγονατίδες και μπότες (συγκεκριμένα νούμερα μόνο)
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι κυκλικό και θα επαναλαμβάνεται ανά 30 λεπτά.

Όποιος συμμετάσχει θα χρειαστεί περίπου 1 ώρα για να ολοκληρώσει το κομμάτι της ενημέρωσης και της πρακτικής στην πίστα. Η είσοδος στην πίστα δεν είναι υποχρεωτική.

Το μεσημέρι στις 14:00 θα υπάρχει διάλειμμα με ομιλία από διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παράρτημα Χανίων, για την αντιμετώπιση ατυχήματος με μοτοσυκλέτα, τι πρέπει να προσέξουμε, πως πρέπει να ενεργήσουμε, πως αφαιρούμε το κράνος, ποιόν να ειδοποιήσουμε κ.α.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα κληρωθεί ένα κράνος καθώς και οι μπότες και οι επιγονατίδες που θα χρησιμοποιηθούν για δανεισμό στους συμμετέχοντες.

Πληροφορίες στην σελίδα του πολιτιστικού στο facebook, (με linkγια τοevent)
https://www.facebook.com/groups/politistiko.ote.chania

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων.

(φωτο αρχείου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook