H “Προσέγγιση αγορών του εξωτερικού για αγροδιατροφικά προϊόντα” είναι το θέμα του σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 στις 15:00-21:00, σε αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να προσφέρει μια βασική γνώση στους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων ώστε να κατανοήσουν την διαφορετικότητα των αγορών του εξωτερικόυ για να τις προσεγγίσουν με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Επίσης να μπορέσουν να βρούν τρόπους προκειμένου να προσαρμόσουν και να διαφοροποιήσουν το προϊόν τους σε αυτές.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι παραγωγοί που επιθυμούν να εξάγουν ή ήδη δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, νέοι που σκέφτονται να ασχοληθούν με το αγροδιατροφικό τομέα, θα μπορέσουν να διαγνώσουν την εξαγωγική τους ικανότητα, να αναγνωρίσουν τις επιλόγές διάθεσης των προϊόντων τους αλλά και να ενημερωθούν για την διαφορετικότητα των διατροφικών συνήθειών αγορών του εξωτερικού.

Το κόστος απλής συμμετοχής είναι είναι €120 ενώ για ομαδικές συμμετοχές άνω των 2 ατόμων το κόστος ανά άτομο είναι €70. Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο: www.fooditerranean.com, ή στα τηλέφωνα 6977539844, 6977910340

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook