Μια Αμερικανίδα τουρίστρια βιάστηκε από έναν οδηγό φορτηγού και δύο συνεργούς του σε κρατίδιο της βόρειας Ινδίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

\”Η 30χρονη βιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας από άνδρες σε ένα φορτηγό. Αυτοί της είχαν προτείνει να την πάνε (κάπου) και αυτή είχε δεχθεί\”, δήλωσε ένας αστυνομικός του κρατιδίου Χιμασάλ Πραντές, Αμπχιμάνιου Κουμάρ.

Ο ομαδικός βιασμός έγινε στο Μανάλι, κωμόπολη στους πρόποδες των Ιμαλαΐων, που κατακλύζεται από τουρίστες και βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 χιλιομέτρων από το Νέο Δελχί.

Ιατρικές εξετάσεις που έγιναν επιβεβαίωσαν τον βιασμό της τουρίστριας, πρόσθεσε ο Κουμάρ, διευκρινίζοντας ότι η αστυνομία καταζητεί τους φερόμενους ως δράστες του βιασμού.

\”Η γυναίκα δεν συγκράτησε τον αριθμό της πινακίδας του φορτηγού και δεν καταλάβαινε τι έλεγαν οι ύποπτοι (στο φορτηγό). Αυτοί συνέχισαν την πορεία τους μέχρι που έφτασαν σε ένα απομονωμένο σημείο του δρόμου, όπου την βίαζαν για σχεδόν μια ώρα\”, διευκρίνισε ο αστυνομικός.

Όλοι οι οδηγοί φορτηγών στο Μανάλι πήραν εντολή να παρουσιαστούν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, στο πλαίσιο της έρευνας.

Το νέο αυτό περιστατικό σημειώνεται μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας της Καλκούτας, στην ανατολική Ινδία, ότι συνέλαβε έναν τοπικό επιχειρηματία που είναι ύποπτος ότι νάρκωσε και βίασε μια 21χρονη Ιρλανδή, η οποία εργάζεται σε τοπική φιλανθρωπική οργάνωση.

news247.gr από ΑΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook