Ένας δάσκαλος βίασε μια 14χρονη μαθήτρια, όταν διάβασε το ημερολόγιό της και ανακάλυψε ότι εκείνη τον «είχε ερωτευτεί».

Ο 35χρονος Stephen Bowers αρνήθηκε σήμερα στο δικαστήριο τις κατηγορίες του βιασμού και σεξουαλικής επαφής με ανήλικο που του αποδίδονται, αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής MailOnline.

Ο νεαρός δάσκαλος κατηγορείται ότι συνήψε κρυφό δεσμό με τη μαθήτρια του πριν από μερικά χρόνια σε σχολείο του West Yorkshire.

Οι μαθητές του τον θεωρούσαν πολύ «κουλ», ακούστηκε στη δικαστική αίθουσα, καθώς τους επέτρεπε να του απευθύνονται με το μικρό του όνομα, συμμετείχε σε μουσική μπάντα με τρεις μαθητές και τους πήγαινε σε συναυλίες.

Κατηγορείται ότι φίλησε μια μαθήτρια, την οποία απομόνωσε σε αποθήκη του σχολείου, ενώ την πήγε στο σπίτι των γονιών του για να έχουν σεξουαλική επαφή.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος διάβασε για τα αισθήματα που είχε αναπτύξει για τον ίδιο η ανήλικη στο ημερολόγιό της. Στη συνέχεια επικοινώνησε μαζί της μέσω διαδικτύου και την έκανε να πιστεύει ότι είχαν σχέση. Της είπε ότι δε μπορούσε να συμβεί κάτι παραπάνω μεταξύ τους, μέχρι να κλείσει τα 16 και να φύγει από το σχολείο.

Όμως την επόμενη χρονιά, όταν εκείνη ήταν μόλις 15 χρονών, τη φίλησε και λίγο καιρό μετά έκαναν σεξ.

Ο βιασμός φέρεται ότι συνέβη μια φορά που το κορίτσι δεν ήθελε να κάνουν σεξ επειδή δεν ένιωθε καλά. Αμέσως μετά η μαθήτρια έληξε τη σχέση τους και προσπαθούσε να τον αποφύγει.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η καταγγελία έγινε μετά από μερικά χρόνια, όταν το κορίτσι επισκέφθηκε σύμβουλο ψυχικής υγείας γιατί αντιμετώπιζε συναισθηματικά προβλήματα.

Ο Bowers συνελήφθη πέρυσι το Μάρτιο. Η δίκη συνεχίζεται.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook