Μία απίστευτη ιστορία, με πρωταγωνίστρια μία 39χρονη έγκυο, την Lynette Hales, έλαβε χώρα στη Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, την περασμένη Κυριακή. Η Lynette είχε πάει με φίλους της σε μια μικρή πόλη στη Νεβάδα για μία τελευταία εξόρμηση πριν γίνει μητέρα, χωρίς τον σύζυγό της ο οποίος προτίμησε να παραμείνει στο σπίτι τους.

Μιας και η εγκυμοσύνη της μετρούσε μόλις 30 εβδομάδες, κανείς δεν περίμενε πως τα δίδυμα που κυοφορούσε η 39χρονη θα «βιάζονταν» να έρθουν στη ζωή!

Όταν η Lynette Hales συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο να γεννήσει, και μάλιστα μακρυά από το σπίτι της, σε μια περιοχή όπου δεν υπήρχε καν νοσοκομείο, αποφάσισε μαζί με τον οικογενειακό της φίλος, Jim Gerber να επιστρέψουν στο Σολτ Λέικ, οδικώς. Μία διαδρομή δύο ολόκληρων ωρών!

Δεν κατάφεραν ποτέ όμως να φτάσουν στον προορισμό τους. Η 39χρονη γέννησε μέσα σε ένα μίνι βαν, δίπλα στον αυτοκινητόδρομο.

Το πρώτο μωρό, ο Jeffrey, ήρθε στη ζωή προτού προλάβουν να φτάσουν στο σημείο γιατροί ή οι άνδρες της τροχαίας, που είχαν στο μεταξύ ειδοποιηθεί από τους δικούς της ανθρώπους. Ο Jeffrey, ωστόσο, δεν ανέπνεε. Η 39χρονη δεν έχασε την ψυχραιμία της ούτε μια στιγμή, και κατάφερε να σώσει το νεογέννητο παιδί της, κάνοντάς του τεχνητή αναπνοή!

Ο μικρός Jeffrey που επέζησε χάρη στην ψυχραιμία της μητέρας του

Το δεύτερο μωρό, ο Anthony James, ήρθε στη ζωή λίγη ώρα αργότερα, με τη βοήθεια και του σερίφη που είχε φτάσει στο μεταξύ στο σημείο. Ευτυχώς, το βρέφος ανέπνεε κανονικά και δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας!

Μετά την ταλαιπωρία, που είχε ωστόσο αίσια κατάληξη, η Lynette φωτογραφίζεται ευτυχισμένη στο πλευρό του άντρα της!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook