Απρόβλεπτος όπως πάντα ο Νίκος Αναστόπουλος άφησε τους πάντες άφωνους, στην σημερινή συνέντευξη Τύπου, όταν αναφέρθηκε στην υπόθεση Θεόφιλου Φαγαδάκη που πιθανόν να στερήσει από τον ΟΦΗ την αδειοδότηση για την συμμετοχή του στην Super League. 
\”Και τι έγινε; Χάλασε ο κόσμος; Δεν ήρθε και η καταστροφή. Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από τέτοια. Η εκτίμηση μου είναι ότι ο ΟΦΗ είναι τόσο μεγάλος σύλλογος που δεν θα χαθεί. Όταν γίνεται ένα deal, υπάρχουν πιθανότητες να γίνει ή να \”χαλάσει\”. Το σκεπτικό μας είναι το ίδιο και δεν αλλάζει. Είναι η μπάλα. Εμείς παίζουμε την μπάλα μας. Το πρόβλημα δεν είναι τωρινό και θα το κάνουμε εμείς να γίνει γλύκό. Εμείς πάντα είμαστε εκ φύσεως αισιόδοξοι και πάντα σκεφτόμαστε θετικά. Ούτε κακομοίρηδες είμαστε, ούτε μίζεροι. Εξάλλου δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία του συλλόγου\”.

Όσον αφορά στο ματς με τον Εθνικό, αλλά και σε αυτό που έρχεται, ο \”αλενατόρε\” είπε τα εξής: 

Για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι είναι ένα παιχνίδι με δυσκολίες και το κερδίζεις μόνο όταν εσύ είσαι πολύ καλύτερος, πιο δυνατός βάζοντας τα πόδια στην φωτιά, τρέχοντας, μαρκάροντας και έχεις όλα αυτά τα στοιχεία που εμείς τα είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αποδείχθηκε ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Θα σταθώ στο δεύτερο ημίχρονο όπου ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ. Πιέζαμε, παίξαμε από τις πτέρυγες εν αντιθέσει με το πρώτο ημίχρονο όπου αυτά τα στοιχεία δεν τα είχαμε. 
Επίσης, ξέρουμε πως όποια ομάδα έρχεται στο Ηράκλειο θα αμύνεται μαζικά ώστε να περιορίσει το σκορ. Το θετικό είναι ότι παρόλες τις δυσκολίες του πρώτου ημιχρόνου, κερδίσαμε, μειώσαμε την διαφορά και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν και η προσοχή μας είναι στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ηλιούπολη και το οποίο γίνεται ακόμα πιο δύσκολο γιατί ο αντίπαλος κινδυνεύει. Δεν αλλάζει το πλάνο μας και θα πάμε με την ίδια λογική ώστε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, έχω πληροφορηθεί ότι είναι κακός ο αγωνιστικός χώρος\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook