Τα λείψανα πέντε ανθρώπων βρέθηκαν σε περιοχή κοντά στην Αριζόνα των ΗΠΑ και οι αστυνομικές αρχές εικάζουν ότι έπεσαν θύματα ανθρωποκτονίας, τα οποία είτε πυροβολήθηκαν είτε ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου. Τα πέντε άτομα πιθανώς κατάγονταν από το Μεξικό ή την Κεντρική Αμερική.

Η υπηρεσία περιπολιών των συνόρων ανακάλυψε τα λείψανα πριν από μία εβδομάδα. Μετά από την προκαταρκτική εξέταση που διεξήχθη χθες, ο επικεφαλής ιατροδικαστής της πολιτείας δήλωσε ότι τα τραύματα στα οστά που φέρουν τα 5 άτομα, προκλήθηκαν είτε από πυροβολισμό είτε από βίαια χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο.

«Εμείς το αντιμετωπίζουμε ως μια πιθανή ανθρωποκτονία, ωστόσο δεν έχουμε προσδιορίσει ακόμα εάν τα τραύματα προκλήθηκαν από πυροβολισμό ή από αιχμηρό αντικείμενο, που προκάλεσε το θάνατο των 5 ανθρώπων. Πιστεύουμε ότι είναι τα λείψανα 5 αλλοδαπών, οι οποίοι είτε σκοτώθηκαν σε αυτό ακριβώς το σημείο είτε μεταφέρθηκαν εδώ».

Ερωτηθείς εάν πίστευε πως τα θύματα είχαν πεθάνει μαζί, ο ιατροδικαστής απάντησε «πιθανώς». Η ηλικία, το φύλο και η χρονική περίοδος κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους δεν έχει καθοριστεί ακόμα. Ωστόσο, προσωπικά αντικείμενα που βρέθηκαν πάνω στα θύματα, συμπεριλαμβανομένων νομισμάτων, υποδεικνύουν ότι κατάγονταν από το Μεξικό ή την Κεντρική Αμερική, δήλωσαν οι τοπικές αρχές.