Μια ξεχωριστή εμπειρία μπορούν να ζήσουν κάποιοι από τους φανατικούς οπαδούς του Game Of Thrones μετά το σοκ έπαθαν βλέποντας το ένατο επεισόδιο της 3ης σεζόν.

Οι θαυμαστές της αστείρευτης φαντασίας του George R.R. Martin και της επιτυχημένης σειράς της HBO μπορούν να ταξιδέψουν στις τοποθεσίες που έχει γυριστεί η σειρά, μέσω γνωστής ταξιδιωτικής εταιρείας που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο.

Η εταιρεία «Viator» διοργανώνει δύο περιοδείες «Game of Thrones», μία στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και μία στο Μπέλφαστ στη βόρεια Ιρλανδία.

Στην πέτρινη πόλη του Ντουμπρόβνικ, οι τουρίστες θα περιηγηθούν στο… King\’s Landing δηλαδή στην πρωτεύουσα των επτά Βασιλείων.

Εκεί γυρίστηκε και η μάχη «Blackwater» μεταξύ του Stannis Baratheon με τους Lannister.
Στις εκδρομές θα υπάρχει και ένας έμπειρος στο «Game of Thrones» ξεναγός, ο οποίος θα συνδυάζει τα ιστορικά στοιχεία με τα γυρίσματα της σειράς.

Η εκδρομή στο Μπέλφαστ, η οποία θα διαρκέσει εννέα ώρες, περιλαμβάνει τις σπηλιές όπου η Melisandre γέννησε τη… μαύρη σκιά, καθώς και το λιμάνι όπου Lordsport Harbour. Εκεί βρέθηκε ο Theon Greyjoy όταν επέστρεφε στην πατρίδα του (Iron Islands).

Εκπρόσωπος της εταιρείας Viator δήλωσε ότι οι ταινίες και οι σειρές πάντα τους ενέπνεαν για ταξίδια. Η Kate Sullivan από το Viator.com ανέφερε για παράδειγμά το Χάρι Πότερ, τον πύργο του Downton και το Sex and the City.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook