Ήθελε να τον εξαπατήσει αλλά στάθηκε ... γκαντέμης.Ένας 36χρονος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί και να εξαπατήσει έναν 80χρονο στο Ρέθυμνο. Δεν υπολόγιζε όμως την κακή του τύχη.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος Ρομά, εισήλθε στο σπίτι ενός 87χρονου όπου εκεί βρισκόταν και ο 80χρονος. Ο 36χρονος προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα από τον ηλικιωμένο προφασιζόμενος ότι είχε συγγενική σχέση με τον 87χρονο.

Δυστυχώς για τον μικροαπατεώνα, την ώρα που προσπαθούσε να πείσει τον ηλικιωμένο ότι ήταν συγγενής με τον 87χρονο, εμφανίστηκε μέσα στο σπίτι ένας πραγματικός συγγενής του 87χρονου ο οποίος και αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε τοΝ 36χρονο και ουδεμία σχέση είχε με την οικογένεια.

Αμέσως ο 36χρονος εγκατέλειψε την προσπάθεια και τράπηκε σε φυγή.

Από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι ο 36χρονος έχει διαπράξει την αξιόποινη πράξη, ενώ έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Ο 36 χρονος αναζητείται. Το προανακριτικό έργο που συνεχίζεται διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.