Καλό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και λίγες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τμήματα της κεντρικής και βορειοανατολικής χώρας, περιμένουμε την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 29 στην Κεντρική Ελλάδα, από14 έως 26 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 30 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και στα νοτιότερα πελάγη δυτικοί μέτριοι έως ισχυροί. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook