Οι συναντήσεις επαγγελματιών για παρουσίασεις καινοτόμων προτάσεων έχουν καθιερωθεί πλέον στα Χανιά.

Έτσι, το 4ο Open Coffee διοργανώνεται την Κυριακή 09 Ιουνίου 2013 στις 20.20 μμ στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων (εδρεύει στο Νεώριο Μόρο), από την Ομάδα «Chania Devs».

Η εκδήλωση απαρτίζεται από 3 μέρη:

● Προσέλευση, ανταλλαγή καρτών, εγγραφές για τις παρουσιάσεις του 3ου μέρους,

● Ομιλίες:

o Ο δρ. Γιαννακάκης Γιώργος: Ο κ. Γιαννακάκης θα μας μιλήσει για τη Δικτυακή Βάση των Γιατρών του Κόσμου, που χρησιμοποιείται ευρέως στο Πολυιατρείο Χανίων
o Ο Μιχάλης Μαραγκάκης για το bookeat.gr: Ο κ. Mαραγκάκης, web developer και co-founder του bookeat.gr, θα μας μιλήσει για τη νέα υπηρεσία Online Kρατήσεων για Χώρους Εστίασης μέσω Διαδικτύου, για τη σύνδεσή της με το τουριστικό προϊον, για την ανάγκη προσαρμογής των ιστοσελίδων σε όλους τους τύπους οθονών καθώς και για το νέο μοντέλο ανταποδοτικότητας μεταξύ επιχειρήσεων.

o Ο Βαγγέλης Τριπολιτάκης για το qrator.com: O κ Τριπολιτάκης, cto του qrator.com, θα μας παρουσιάσει τη νέα, ψηφιακή εφαρμογή η οποία δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να μεταφορτώνει φωτογραφίες – μεμονωμένα ή και σε ομάδες – να ηχογραφεί και να αναγνωρίζει μουσικά κομμάτια, να αναρτά και κυρίως, να δημιουργεί ψηφιακές εμπειρίες.

● Ανοιχτοί κύκλοι εργασίας – παρουσιάσεων: Στο τρίτο μέρος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσουν ανοιχτές συζητήσεις μεταξύ όλων των παρευρισκόμενων σε κύκλους εργασίας, καθώς και σύντομες παρουσιάσεις προτάσεων όλων όσων έχουν δηλώσει στο 1ο μέρος, αναζητώντας διάδοση, κεφάλαια ή συνεργάτες (ομάδες) για την υλοποίηση.

Χώρος:

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος εδρεύει στο Νεώριο Μόρο, στον ανατολικό μυχό του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων.

Η εκδήλωση Open Coffee είναι δωρεάν και ανοικτή σε όποιον θέλει να συμμετέχει ή απλώς να ακούσει τους ομιλητές.

O Ιστιοπλοϊκός Όμιλος διαθέτει WiFi Spot και είναι προσβάσιμο σε ΑμΕΑ. Περισσότερες πληροφορίες στο facebook event.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook