Υλικά

• 4 αυγά
• 2 κ.σ φρέσκο γάλα
• 150 γρ. παχάκια (τοπικό χόρτο)
• 100 γρ. σπαράγγια
• 40 ml. ελαιόλαδο
• 60 γρ. γραβιέρα Κρήτης
• Αλάτι & πιπέρι ανάλογο

Εκτέλεση

Σε μπώλ σπάμε και ανακατεύουμε τα αυγά με το γάλα και το αλατοπίπερο.

Παράλληλα σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο τα σπαράγγια και τα παχάκια, προσθέτουμε 3 κ.σ νερό και ψήνουμε μέχρι να εξατμιστεί το νερό και να μαλακώσουν περίπου 2-3 λεπτά.

Κατόπιν προσθέτουμε το μίγμα του αυγού στο τηγάνι και ψήνουμε για 3 λεπτά απο κάθε πλευρά την ομελέτα. Τελειώνοντας βάζουμε και τη γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια.