Ο καταγόμενος απο τα Καλάβρυτα ιδρυτής του γνωστού Οίκου Μόδας \”Panos Emporio\” κ. Panos Papadopoulos, θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 3 μμ τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ.Απόστολο Βουλγαράκη.

Τον κ.Papadopoulos θα συνοδεύουν μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Χανίων, η οποία και κάλεσε τον γνωστό σχεδιαστή στα Χανιά.

Όπως είπε στο Flashnews.gr, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Νίκος Γιαννούλης, όλα ξεκίνησαν όταν η Ένωση αποκάλυψε την δυσφημιστική για την Κρήτη εκστρατεία ενός υδροψυχαγωγικού πάρκου του Γκέτενμποργκ, κάτι το οποίο είχε πρωτοδημοσιεύσει το Flashnews.gr (δείτε εδώ).

Ο κ.Panos Papadopoulos, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Σουηδία – είχε εκδόσει μιαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη πρακτική του πάρκου.

Ακολούθησε μια ευχαριστήρια επιστολή απο την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων για την ευταισθητοποίηση του γνωστού ιδρυτή του Οίκου Μόδας και πρόσκληση να επισκεφθεί τα Χανιά, κάτι που γίνεται απο αύριο.

Ουκρανική αντιπροσωπεία

Λίγες ώρες μετά, στις 8 μμ της Παρασκευής, τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, θα επισκεφτεί, ο κ. Anatolii Prysiazhniuk, Περιφερειάρχης Κιέβου, στο πλαίσιο της εθιμοτυπίας, συνοδευόμενος από Μέλη της Ουκρανικής Αντιπροσωπείας που έφτασε χθες το απόγευμα στα Χανιά.

Τον Ουκρανό Περιφερειάρχη θα υποδεχτούν, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, κ. Νίκος Καλογερής, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, ο Επίτιμος Πρόξενος της Ουκρανίας στην Κρήτη, κ. Γιάννης Λίτινας, όπως και Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χανίων.

(Στην φωτό ο κ.Panos Papadopoulos με μοντέλα σε επίδειξη μόδας του Οίκου Panos Emporio)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook