Το «Κέντρο Ειδικών Παιδιών – ο Άγιος Σπυρίδων» Ηρακλείου Κρήτης, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, υλοποιεί και φέτος για 3η σε σειρά χρονιά, την 3η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΑΓΑΠΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ «ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ – Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ» που έχει παγιωθεί ως θεσμός και σκοπό έχει τόσο την προβολή του όσο και την οικονομική του στήριξη, στην δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία.

Ο Δήμος Φαιστού συμμετέχει ενεργά στην όλη διοργάνωση που θα διαρκέσει ένα διήμερο με ποδηλατοδρομία (μη ανταγωνιστικής) 215 χιλιομέτρων και διανυκτέρευση, στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, με την ατομική συμμετοχή ποδηλατιστών που ανήκουν σε Αθλητικά Σωματεία αλλά και μεμονωμένων , με ημερομηνίες διεξαγωγής το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013.

Δεδομένου ότι σε κάθε Δήμο, θα υπάρχει ολιγόλεπτη στάση για ξεκούραση και τροφοδοσία, στο Δήμο Φαιστού και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία του Ζαρού, θα υπάρχει παρουσία συμμετεχόντων μικρών ποδηλατιστών, όπου μαζί με τους αθλητές θα πραγματοποιήσουν μια μικρή διαδρομή από κοινού, ενώ στο τέλος της διαδρομής θα τους δοθούν διαφημιστικά μπλουζάκια καθώς και βεβαίωση συμμετοχής.

Να σημειωθεί ότι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και σε όλη την διαδρομή θα υπάρχει κάλυψη από την Αστυνομία, τους Σαμαρείτες του ΕΕΣ και συνοδεία από οχήματα των διοργανωτών με ιατρό, μασέρ και πλήρη κάλυψη από νερό, ισοτονικά, γλυκά και βρώσιμα είδη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

1η ΗΜΕΡΑ
Αφετηρία (Πλατεία Ελευθερίας), Διακαιοσύνης, Καλοκαιρινού, 62 Μαρτύρων, Γιόφυρος, Ε.Ο. Ηρακλείου Μοιρών, Βενεράτο, Αυγενική, Αγία Βαρβάρα, Γέργερη, Ζαρός, Αμπελούζος, Γόρτυνα, Άγιοι Δέκα, Βαγιωνιά, Γκαγκάλες, Στόλοι, Ασήμι, Χάρακας, Πύργος, Ροτάσι, Μεσοχωριό, Καστελλιανά, Δεμάτι, Μάρθα και τέλος της πρώτης ημέρας, Βιάννος με διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ
Βιάννος (αφετηρία), Μάρθα, Καραβάδος, Κασσάνοι, Αυλή, Καστέλλι, Ασκοί, Αβδού, Γωνιές, Μοχός, Σταλίδα, Χερσόνησος, Γούβες και τερματισμός στο Ηράκλειο (Πλατεία Ελευθερίας).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook