Συνάντηση με τον Καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου LOUIS OLYMPIA, κ. Στάθη Ρωμαίο, είχε σήμερα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Μπράς.

Συζητήθηκαν θέματα ασφαλείας και καλύτερης εξυπηρέτησης των επισκεπτών αλλά και πώς στο μέλλον θα μπορέσουν να διευρυνθούν οι ώρες επισκέψεως των πλοίων.

Ο κ. Μπράς ενημερώθηκε για την εξέλιξη του νέου project που πραγματοποιείται με τη βοήθεια του ΟΛΗ, για τη εκκίνηση και τερματισμού κρουαζιέρας Ρώσων επιβατών από το λιμάνι Ηρακλείου.

Επίσης με χαρά πληροφορήθηκε ότι σε εβδομαδιαία βάση τα πλοία της LOUIS CRUISES, τροφοδοτούνται με 4-6 παλέτες φρέσκων λαχανικών και φρούτων αλλά και παξιμαδιών από την Κρήτη μας.

« Η LOUIS CRUISES έχει φέτος αναδείξει την ελληνική διατροφή, ως κυρίαρχο χαρακτηριστικό των ταξιδιών της και τώρα αυτό γίνεται με κρητικά φρέσκα προϊόντα », δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μπράς.

« Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες έτσι ώστε να ενταχθούν ακόμα περισσότερα κρητικά προϊόντα, στα εστιατόρια και ράφια των καταστημάτων των πλοίων της LOUIS CRUISES».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook