Φραστική επίθεση, αλλά και αβγά δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος είχε μεταβεί στους Αγίων Αναργύρους για να μιλήσει σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ.

Από τα επεισόδια που προκλήθηκαν τραυματίστηκαν δύο άτομα. Πρόκειται για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων, Πολύδωρος Πελέκας, υπέστη διάσειση, κατά την πρώτη εκτίμηση του ΕΚΑΒ.

Επίσης τραυματίστηκε ο σύμβουλος του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν την ώρα της άφιξης του υπουργού στην εκδήλωση. Ομάδα ατόμων, της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς -σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ- επιτέθηκαν στον κ. Λοβέρδο και τους παριστάμενους.

Ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης, γιατρός στο επάγγελμα, παρενέβη για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, ενώ εκλήθη το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο αργότερα και στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Λοβέρδος τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου και οι υπουργοί της κυβέρνησής του δεν τρομοκρατούνται και κανείς δεν θα μας εμποδίσει να κάνουμε το καθήκον μας. Αμέσως μετά ο υπουργός Υγείας αποχώρησε για να επισκεφθεί τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματά στο οποίο διακομίσθηκαν.

Μιλώντας το βράδυ στο δελτίο του Μega, o κ. Λοβέρδος είπε ότι οι δράστες της επίθεσης είχαν έρθει για να χτυπήσουν.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook